Nekwa Yagmurrr ben kanarya sonu sultanmurat başındayim olur mu😊 Sübyan kursum var ziyarete yada varsa yakınlarınızda çocuk beklerik 2. Dönem için 😊😊
behrem [silindi] aa ben de halkalıı 🥰 siz tam neresindesiniz belki bir arkadaşlık doğar, kimsem yok buralarda 🙄😇
annesininminigi Nekwa ben mevlut vericem allahin izniyle tanidigimz yada bildigiz ir hica yok dogrusu ilk mevlutumude ev icin okutms yeni evlendgmde inutamamstm onun niyetini verdim cok sknti cekmstm hoca bulamamakta ama mevlut vericem lakin bi kac ay sonra 37 gunlugz suan ilerleyen zamnlar icin gelebilirmsniz henüz su ayin su gununde olck diyr bir tarihimiz yok ama
Nekwa annesininminigi insallah gelirim evet yalniz dedigim gibi benim kursum var hafta iciolmaz Benim de 3.5 yaşında bir de 5.5 aylik 2 oğlum var hem biraz dahs büyümüş olurlar ☺ Benim yanimda yardimcimda var sorun olmaz yani. Nerede oturuyorsun?
annesininminigi Nekwaaa ne guzel allah bağışlasın.:) yacagm zaman haftasonu düşünüyorum zaten sefaköydeyim hani nikah sarayinin orda