Haticemree Kizlar. Bi brbek tarifleri kitabinda mantar corbasi gordum 8 ay ve uzeri icin yaziyordu. Kizima yaptim icinde biber ve havuc flnda var vermedim henüz ama bazi sitelerde 10 11. Ayda verilir yazıyor. Aranizda yapan varmı
dertlikerkenez Haticemree bebeğimin 8. Ay kontrolünde doktorumuz tropikal meyveler, çalı meyveleri, ülkemizde yetişmeyen meyve ve sebzeler ile patlıcan hariç tüm meyve sebzeleri verebileceğimi söylemişti. Ancak mantar özelinde sormadım, o da mantarı ayrı tutmadı.
Gmzdgs Haticemree mantar çok riskli bişey ona kadar birsürü sebze çorbası var ben olsam vermezdim insanı bile zehirliyor bebekte alerjen olabilir cnm bence 1 yası bekle
Haticemree 1Dost ınternette patlican diye okudum bende. Mantari veren de var ama sormak istedm. Verilmiyorsa bebek kitaplarinda isi ne bilmez yapar herkez 🤔
dertlikerkenez 1Dost patlıcan içeriğindeki nikotin ve alerjen olması nedeniyle minimum 1 yastan sonra verilmeliymiş.
Haticemree Faray blmiyorm ki instgramda gormustum biri paylasmisti ek gıda fikri olarak. Kitabi blmiyorm 🤔😏
Haticemree Gmzdgs yaptm once ben yedm zaten riskli evet direk veremezdm. Ama vermicem sanrm sn anda netten bakmak da geldi aklima. Degisik tatifler olsn dedm herşeyi yapiyorm da 😩🤔
Haticemree Faray bilsem ismini soylerdim de blmiyorm ama ekran grntusu almstm eminim yani 8 ay ve uzeri icin yaziyordu. Neyse artk vermiyim corbayı