2lokummannesiii Asla yemiyor 14 ay 16 günlük çiğneme yok direk yutma derdinde böyle olunca da pütürlü gıdayı öğrenmemiş oluyor. Nasıl alıştıracağım Allah aşkına bir yardım etsin.
Seherronya 2lokummannesiii kendi eliyle yiyormu canım ? Ben kıızma hep blw yaptım önüne koydum mıncıkladı oynadı ilk başta sonra alıştı çok güzel çiğniyo kendisi
Damladerin 2lokummannesiii bırak kendi yesin dökerse döksün hem alışır hem kendi yiyince hoşuna gider düşürdüklerini verirsin ağzına . Ben oynamasın pislenmesin diye hep kendim verdim 3 yaş olacak aralikta hala kendim veriyorum pişmanım
2lokummannesiii Mom9 nasıl yani direk kaşık veya çatalla veriyorum yutmaya çalışıyor tabi yutamayınca tükürüyor.
Mom9 2lokummannesiii dilinin üstüne değil yan damaklarına yerleştirin yiyecekleri. Refleks olarak çiğnemek zorunda kalıyolar
2lokummannesiii Seherronya evet koyuyorum ama genelde iştahsız olduğu için pek sevmiyor. Tükürmek daha cazip
2lokummannesiii Damladerin kendi yiyebileceği her şeyi önüne koyuyorum ama sadece direk yutmaya çalışıyor
Seherronya Annesivekizi tüm meyveleri veriyorum dilimleyip . Salatalık , havuç . Omleti parça parça yapıp önüne koyuyorum. Makarnayıda önüne koyuyorum kendi eliyle tek tek alıp yiyo