Ardenuraz Kızlar bebeğim 4-5 gündür parmak emmeye başladı emmeye basladigindan beri beni daha az emiyor 5 dakika emiyor bırakıyor zorlayinca ağlıyor kilo kaybedecek diye korkuyorum 3 ay 9 günlük sadece anne sütü alıyor emzik biberon kabul etmiyor başına gelen var mı ne önerirsiniz ?
Kuzumveben Ardenuraz ellerini kesfediyor annesi oral donem deniyor buna biraz surer sonra gecer normal bi durum yani
canzuu Ardenuraz ah bizim de uc gundur basladi lok lok diye ses cikariyo bi de bas parmağını emerken iştahlı iştahlı emiyo:) surekli el agizda ve salya akitiyo:) bugun doktor engel olun, ellerini kullanmaya basliyo o yuzden surekli agizda dedi, agzina goturdukce elini cekmeye calisiyoruz canim
cydcvk Ardenuraz normal canım hiç durmadan emiyor yıkarken hem ağlıyor hem emiyor uyurken emiyor herzaman emiyor. Hatta şu an emziriyorum zorla parmağını da ağzına sokmaya çalışıyo sokamıyo. Oyüzden benim ağzıma sokuyor emerken 😂😂
smile56 Ardenuraz bizde 3 aylığız bir haftadır cok cok cok eme eme elini tüketecek.daha parmağını denk getiremiyo ama tüm elini sokuyo ağzına hatta bazen ağzını tutturamıyo yelek kazak ne varsa onla beraber emiyor😂kucağıma alıyorum omzumu emmeye calısıyo iş memeye geldi mi de emsin diye gözlünü eylemeye calısıyz inş artmaz bklm 😂😂
Ardenuraz canzuu sorma aynen canım baş parmak allah bir emiyor bir emiyor bi tatlı yicem ama işte az emdiği için endise ettim canım zayıflamasın birde 😔
cydcvk canzuu engel olun mu dedi çok ilginç. Bütün doktorlar engel olmayın der. Hatta benimki mikrop kaptı ellerinden yine de engel olmayın ellerini bol bol yıkayın dedi
Uveecim Bizimki de öyle çok normal, sıçrama dönemindeler, bzmki benim parmağımı tutup ağzına götürüyor kendininkiler yetmiyor onları da emecek😂 keşfetmesine müsade edin, ellerini uzun uzun izlesin😊