Uraz16 Acil silveratta gümüş gögüs kapak alın anında geçiyo, ben hastane cantamı hazırlarken almstm hep kullandım hiç yara olmadı
Nekwa [bilinmeyen] canim gecmis olsun oncelikle Bebegin diline fln bak beyazlik varsa pamukcuk olmus sana da bulastirmistir su ver bebine Kendine de ayni sefa yagi sur kisa zaman da iylestiriyo bebege zararı yok faydası var ben silmeden emzirdim o yüzden
Kzimveben [bilinmeyen] benimde gogusum yarılmısti etim gözüküyordu garmastan pomat kullandm lansinoh krem felan ama bir işe yaramadı sutumu sürdüm hep sonra kendi kendine geçti devam edin sizde geçecektir emzirme öncesi sonrası sutunuzden sürün ucuna
Seda_Kptn [bilinmeyen] garmastan pomad öneririm benimki kopacak dereceye gelmişti bu krem biraz pahalı ama çok iyi geliyor geceden sürüp yatıyordum sabaha bişey kalmıyordu
Balcocuk2 [bilinmeyen] ooo baya olmuş sonradan mı oldu baştan bu yana mı var eğer sonradan oldu ise yara şeklinde ise doktora bir görünün
Cinaralilembek [bilinmeyen] ayva çekirdeğini minik bi kavonaza köy üstüne su ekle buzdolabına koy jole kıvamına gelecek hafif sulu bi şekil alacak onun göğsünün uçlarına sür ertesi güne hiç bisey kalmaz kesinlikle yapmalisin çok etkili.
Nano [bilinmeyen] Canim ayni durumu yasiyoruz bebegimin agzindaki yaralar bana gecti doktora gittigimde mantar olmustu. 3 tane krem verdi biraz rahatladm istersen isimlerini verebilirim alacaksan
Nano [bilinmeyen] trosyd(mantar kremi) madecassol, bepanthol onarıci bakım merhemi. Mantar kremini gunde bir defa ozellikle uzun aralikta emzirmedigin zaman sür mesele gece yatarken. Digerlerini de her emzirme sonrasi donusumlu olarak sur ama emzirmeden once hepsini yikaman gerekiyor. Gecmis olsun canim