Omerinannesi342 Oğlum 4 gün sonra 14 aylık olacak şu bir kaç gündür tek uykuya geçti daha erken değil mi?
Deletedmom9 Omerinannesi342 Bunun zamanını bebeğiniz belirler. Tek uykuyla rahatça durabiliyorsa sorun yok.
Mom987 Omerinannesi342 Bebeğim 9 aylıkken geçti 20 aylık gündüz uykusu 1 aydır yok. Tek uyku da yeterli uyuyorsa sıkıntı yok.
Flamingom Omerinannesi342 13 aylık 2 uyku fazla geldi. 2 yi uyursa akşam uyumuyordu. Şimdi 14 aylık tek uyku akşamları daha rahat ama 7-8 uykusu geliyor 12 de uyanıyor. Akşam 9 a çekmeye çalışıcam
Omerinannesi342 Deletedmom9 yani ara sıra kafasını bana gelip koyuyor bazen halıya ama o saatte çok geç olmuş oluyor 2. Uyku için o yüzden biraz daha oyalayıp yatırıyorum ağlama vs yok çok şükür o zaman tek uykuya devam eder sanırım
Azygos Deletedmom9 benim oğlum 11 aylık şimdiden 2. uykuya direniyor tek uyuyor bu aralar ama onda da 1 buçuk saat uyuyor max öyle olunca da gece uykusuna erken geçiyor napsam bilemedim
Deletedmom9 Omerinannesi342 Yani kendisi zaten çok uykusu gelince yatacak yer bulur Ya da bunu belli eder tek uykuyla akşam 9 a kadar dursa tamamdır. 9 gibi uyur öğle uykusu 2 saat civarı yada 3 saat olursa hatta daha güzel olur 2. Uykuya hiç gerek kalmaz.
akillibidikcgty Omerinannesi342 1 yaşından sonra tek uyku normal benimkide 15 aylık tek uyku yapıyoruz. Ikiden 1 e düştük.
Yusuf2208 Omerinannesi342 13 aylikken tamamen birakti benimkide 12 deyken baslamisti reddetmeye daha rahat ettim 2.uykuya hem cok direniyodu hemda vakitsiz uyuyordu buda yatma saatini surekli degistiriyodu boyle duzen de olmus oldu 14 aylik su anda
ayazasaf Omerinannesi342 oğlum 15 aylık bazen tek uyku bazen 2 uyku yapıyor. Düzenini kendi oturtacak galiba ama erken değil eğer tek uyku yaptığında uykusuz kalıp hızursuzlanıyorsa iki uykuya devam ettirin
Hilalalp Omerinannesi342 14 ay 10 gunluk valla bizde geçtik 1 haftadır ama gece uyanmayan çocuğum uyanıyor 3 4 saat uyanık kalıyor. Tek uykuya geçmese ikici uykuyu uyumuyor gece uykusuna kadar 7 8 saat uyanık kalıyor. Ben anlamdım ne yapacağım