uleErenTozkoparan Kızlar sol göğsümü emzirdikten sonra içten yanıyo sızlıyo yatırmayacak kadar sızı oluyo iki gündür yogun sizce nedendir birde bunun için hangi doktora gitmek lazım
Elff uleErenTozkoparan benimde dün gece sürekli emzirdiğini halde sol göğsümde bi sertlik vardı sonra birden vücudumu kaldıramaz oldum kızımı kuçağıma almakta zorlanmaya başladım derken göğsüm iyice ağtı yapmakta başladı ateşim en son 39.6 olmuştu antibiyotık ve iki tane parol içtikten sonra kendime geldim çok şükür inşallah bendeki gibi değildir🤲🏻
uleErenTozkoparan Zeynepeymen inşaAllah sadecw bundandır araştırdım nette neler neler çıktı ağlayacam o haldeyim mantar çıktı enfeksiyon yazıyo mastit delan yazıyo ne bilim bebeğimde emiyo aslında niye böle oldu bilmiyorum
uleErenTozkoparan [bilinmeyen] yok beyaz bir şişlik vardı kayboldu o o kaybolduktan sonra bu sızılar başladı ama bu iki gündür fazlasıyla canımı yakıyor ve emzirdikten sonra süt çıkan yer beyaz oluyo
uleErenTozkoparan [bilinmeyen] yok öyle iç tarafta şişlik yok ateşimde yok sızı var içte zonklama gibi yanma var böle
Gizemzkan uleErenTozkoparan canımm bi kaç güne ateş yapar dikkat et hiç beklemeden doktora git ben yaşadım cok kotü sağ mememin yan tarafıydı
Zeynepeymen uleErenTozkoparan dedim gibi cnm bende oldm hatta sıtmalandım cnm bişe cekmis ondn oldm bi serum yaptılar bana bide canımın ceken seyı yedim öle düzeldim
uleErenTozkoparan Zeynepeymen yaa dogruymuş demekki canım birşey çekerse mutlaka ye diye 😊ozaman ben hapımyuttum benim canım herşey çekiyo 🤣
Zeynepeymen uleErenTozkoparan avcunu yala gögsüne sür dıor kaynanamda bişe canın cekti zmn aklında olsn
srcyhy Zeynepeymen avuç yalama güzelmiş mantıklı🤣🤣🤣 bn bisey görsem canım cekmesede yiyorum. Annem sütün çeker ye diyo.