Bilgedefne İyi akşamlar kızlar sab simplax gaz damlası kullanan oldu mu ? Biz 42 günlüğüz doktorumuz bu Damla’yı verdi 2 gündür kıllanıyoruz fakat Damlaya başladığımız andan itibaren ağlama sancılarımız başladı . Benim gibi olanınız mı var mı
defnesmoms Bilgedefne harekete geçirdiği için olabilir bizde ilk gün kullandığımızda inanılmaz huzursuzdu sonra bi nebze düzeliyor
Nisademir Bilgedefne Eve gaz damla koleksiyonu kurduk eczaneyi taşıdık ama fayda etmedi. Takviyer edici onlar tam tersi çok fazla sıkıştırıyo en güzeli masaj kullanmayın bence damla
Kaderzengin Bilgedefne en iyi gaz damlası Kesinlikle METSIL ikizlerimde kulanıyorum hemen gazları çıkıyor çok işe yarıyor
Bilgedefne defnesmoms umarım öyle olur ağlamayan saatlerce kızım ağlamaya başladı özellikle gece 1 den sonra
Bilgedefne Nisademir bende kullanıp kullanmamak da kararsız kaldım çocuk rahatlasın dedik daha fazla stres oldu
AhmetEmir Ben kullandım hala da kullanıyorum yanında birde maflor diye bir damla kullanıyorum ikisi anca rahatlatıyor oğlumu 58 günlüğüz henüz
Bilgedefne AhmetEmir anladım bizde bi işe yaramadı sanırım ters etki yaptı sakin cocugu huzursuz ağlayan bir çocuk yaptı