minniegibi-amadegil Bebişe yoğurt püre vs hazırlarken pekmez koyun diyorlar. Kimisi üzüm pekmezi diyor kimisi keçiboynuzu, kimisi keçiboynuzu özü. Kimisi de olur mu canım öyle şey özü konmaz deniyor. Ne yapayım şimdi (bebiş 6 buçuk Aylık)
Tgb77 minniegibi-amadegil ben keçiboynuzu özü veriyordum doktorum tek pekmez değil diğer pekmezlerinde tadını bilmesinde diğerlerininde faydasını almasını öneririm dedi. O yüzden değişikli olarak veriyorum bende. Ama karıştırmıyorum hiçbirşeyle sade olarak veriyorum.
Ikrazumra19 minniegibi-amadegil yogurt ve pekmez bira arada verilmez keciboynuzu ozu icin 6.5 ay erken 9.ay filan olmasi lazim ama uzum pekmezi verebilirsiniz
Eminos minniegibi-amadegil 6 aylikkenden tattirdim hepsini uzum pekmezi keçiboynuzu özü karadut ozu hepsinden verdim simdi 19 aylik yemeklerin yaninda karadut ozunden meyve suyu yaparim icer
aksu5334 minniegibi-amadegil ben sadece kahvaltısında veriyorum. Karışım yapıyodum kahvaltısını. Bebe bisküvisi lor pekmez(dut) haşlanmış yumurta sarısı ceviz karıştırıp veriyodum dün ve bugün kahvaltı masasında yanıma alıyorum ben yerken onu da yediriyorumyumurtası peyniri pekmezi ayrı ayrı veriyorum artık. 7 ay 22 günlük
Araseymen minniegibi-amadegil yoğurda pekmez konulmaz canım tüm vitamini gider pekmezin.ben dut pekmezi kullandım netten araştırın bağışıklık zeka gelişimi hepsine birebir.keci boynuzu ve üzüm pekmezide verebilirsiniz.