Sinem1659 2 buçuk yaşında oğlum hiçbirşey yemek istemiyor çok süt içiyor günde 1 litre hazır süt içiyor sürekli süt istiyor gözlerinin altı mor biraz vitamin takviyesi onlara ne verebilirim
Ikrazumra19 Sinem1659 oncelikle sut vermeyi birakirsaniz zaten herset duzelir gunde 1 bardaktan fazla sut icmemesi gerekiyor cunki 1 bardak sut 3 saate kadar tok tutabiliyor ee bu cocuk nasil yemek yesin ayrica kansizlik yapiyor sutu kesmeden bu isi cozemezsiniz
Deletedmom9 Sinem1659 Günde 1lt süt ne demek? Lütfen vermeyin süt içtiği için yemek yemiyor zaten. Kansızlık yapar hemen bi doktora gidip kan değerlerine baktırın. Sütü içecekse günde 1 kere 200ml kadar yeterli diğer öğünler yemek olmalı beslenemez bebeğiniz.
Mom9 Sinem1659 sütü derhal bıraktırmalısınız ve kan değerlerine baktırın. Bu kadar süt anemiye sebep oluyo. 1 litreyi normal insan içemez
210796 Bir tanidikda torununun fazla sut ictigini soyluyirdu inanmiyordum abartiyor diye dusunuyirdum.koyde yasiyorlar sutu kaynatib sogumasi icin burakiyorum gelib bakiyorum icmis hepsini diykrdu.
AselEzgi Çok süt verdiğiniz için yemiyor tıkıyor çünkü ayrıca fazla süt demir eksikliği yapar o yüzden göz altları mor