dehsetulvahset Kizlar konagi nasil gecirdiiz ya bana zeytinyagi sur dediler osman.gonulalin videosuni izledim o surmeyin diyo ama etrafimdaki herkes zeytinyagi sur deyince dun surdum sanki daha kotu oldu bilemedim nasil gecircem
Alielif dehsetulvahset zeytinyagi asitli diye onermiyorlar ama bn biraz cezvede isitarak asidini öldürdüm soguyunca kafasina surup taradim konak taragiyla banyodan sonrada tarasm mustelayla yikadm suan bitmek uzere
Mom3 dehsetulvahset duştan önce zeytinyağı sürün sonra hafifçe Konak tarağıyla ters yöne doğru tarayın 1-2 defa yapın böyle geçer
TYE dehsetulvahset biZ zeytın yagıyla azladı bitmek üzere banyo oncesı sür bekle tara 😊 somra banyo yaptır. Ben bazı yerlerde banyo sonrası okuduk ama doktor once sur dedi bende tamam nce kullanıyorum
Htcirfnylmz Benim oğlumunda oldu zeytinyağı sürdüm ince sık tarakla nazikçe taradım bişeyi kalmadı… En kesin çözüm uygulayabilirsiniz
dehsetulvahset Htcirfnylmz bana tarama dediler kazirsan acir dediler oyle sadece zeytinyagi surdum.sonra banyo yaptirdim sadece
Fatmacicek dehsetulvahset ben taradım . Konağın ozel tarağı var zaten . Hafifçe taradinizmi sıkıntı olmaz . Bıngıldak olan yeri ellemedim sadece . 3 kere yaptım geçti .
UzunHatun dehsetulvahset ben bebek yağı sürdüm gece ertesi güne kadar kalıyordu ertesi günde bebeğimi yıkıyordum basınida yavaşça lifle ovuyordum geçti çok şükür bişey kalmadı
Sena0406 Daha kötü olmamıştır da Hindistan cevizi yağı daha iyi olur ben banyodan önce sürüp yarım saat bekletiyordum sonra Konak tarağıyla tarıyordum bir de Konak şampuanı aldım ama önemli olan yağı sürüp bekletip yumuşatıp taramak