Seymaozcelik Bebeğim 22 günlük 4 gündür sürekli sarı sarı kusuyo yediğini çıkarıyo ve ishal doktora götürdük ama bisi yok diyip reçete yazmadılar, geçmiyor daha önce başından geçen var mi ne yapabilirim çabuk iyileşmesi için?
milasmommy Seymaozcelik doğdu doğalı kusuyor doktorlar inatla yok bişey diyor. 40 çıkana kadar sarıda kustu peynir yapıp kesk kesikte kustu. Fışkırtarak kustu ama yok. 5.5 aylık bugün hala kusar günde minimum 15 kez üst değişiriz. Ben 5.5 aydır çamaşır yıka as hemen kurusun diye yaşadım ve anneliği bu sanıyorum şuan😂 çünkü aslaa aslaa yetişmiyor ek kıyafet alıyorum sürekli yaa. Kızımın adı kusmuk. İsmini söyleyince asla tepki vermiyor kusmuk diyince bakıyor acı ama gerçek….
sirdaass Seymaozcelik sarı kusmuğu bilmem ama benim kızımda aşırı kusuyo reflüsü varmış 3 aylık kızım. Gaviscon kullanıyo kızım başka bi doktora daha gösterseymişsin keşke
Birhemsire_anne Seymaozcelik düt alerjisi olablir bu belirtiler doktorunuz ayrntlı bakmalı başka doktıra gidin
Seymaozcelik milasmommy Inşallah sizinki de normale döner çok kötü bi durum ya cildi falan da beyazlasti
Aybersa milasmommy ultrasonla baktilar mi midesine? Pilor stenozi diye bir rahatsizlik var. Benim bebem ameliyatini oldu 40 gunlukken mide cikis darligi var idi. Hic normal degil bu kadar kusmak. Bizimki ayni 8 kez kustu fiskirtarak götürdük ortaya çıktı. Kusmaktan damarlari büzüşmüş dediler , tehlikeli bir durum kusma malesef
Kalbim_oglum milasmommy ahh canim ayni ben valla kıyafet degismek yikamak yordu artik reflusu vardı benimkinin seninki niye kusuyordu kilosu nasıldı
sirdaass Seymaozcelik ay inşallah ya reflü olunca da endişe etme 4. Aya kadar allahın izniyle geçiyo bazdn bi yaşına kadar da uzayabiliyo ama geçiyo inşallah hiç bişeyciği yoktur yavru kuşun 🙏🙏
sirdaass fatmagulbrs 4 e bölüyorum sabah öğlen akşam gece yarım yarım mamasına ilave ediyorum öyle veriyorum. Mamadan önce de süt sağıp sütüme ekleyip veriyodum
Karatas sirdaass toz halinde olanınmı kullanıyorsunuz bizede doktor yeni verdi 4buçuk aylık oğlum doğduğundan beri kusuyor bizimki toz halinde olan 30 cc sütün içine bitanesini boşaltıyorum yanlış mı yapıyorum ki
sirdaass Karatas koyu mavimsi yeşilimsi bi paket toz şeklinde herhangi bi ölçü demedi bana doktorum yapışık paket ikili olarak yarıya bölüp mamasına ekliyorum. Bana doktor bu şekilde kullanmamı söyledi eczaneden alınca eczane de bu şekilde kullanmamı söyledi
sirdaass fatmagulbrs hayır şöyle söyliyim iki tane paket ama yanyanalar ortadan kesiyosunuz bitanesini sabah öğlen bölüyosunuz diğerni akşam gece 😌
milasmommy Kalbim_oglum kilo alımı az gelişim geriliği var ama süt alerjimiz var kilo muhabbeti buradan kaynaklıymış. Reflü yok baktırdık ama kusuyor hala
Selinglr Seymaozcelik refludur canım ah bana sor bana doğdugundan berı ne yatak kaldı ne doşek kıyaafet gıydır gıydırdıgım anda kusuyordu neler cektim ama gecici bi sürec kılosuna yansımayınca bısey yapmıyolar ama kılo kaybo yaşarsa ozamqn ılac verıyolar benımki 6 aylık anca azaldı kusması bugune sukurler olsun