Fatos-esen Mrblar bnm bebeğim 2 aylik geceleri sürekli korkuyor uyanıyor uykuya daldığı anda başlıyor korkmaları ağlıyor zaten geceleri uyumuyor uyuduğu andada korkup uyanıyor böyle olan varmi acaba
Dba Fatos-esen YouTube de Rukye dualar var onu aç dinlet canm hem sakşnleşiyoe hemde rahat uyuyor bende dün keşfettim kızım gündüz hiç uyumaz 45 günlük dün onunla uyuttum iki defa gerçekten faydası oluyor
h_yigit2 Fatos-esen bizimde 2 aylıkken geceleri korkarak uyanır ağlardı şimdi çok şükür olmuyor artık atak dönemlerinde olurmuş 3 ay 4 günlük bitti sayılır dikkat edin sakinleştirip kucağınızda uyutun iyi geliyor sonra emzirip tekrar uyutuyorum ben🤗
Fatos-esen h_yigit2 bnm ki bayadır böyle uykuya dalınca yani uykusunda korkutuyorlar galiba yüz ifadesinde belli oluyor okuyorum ama geçmiyor sürekli yanında olduğumu hissettiriyorum ama geçmiyor çok üzülüyorum
h_yigit2 Fatos-esen inşallah en kısa zamanda düzelir benimki biraz iyiye doğru gidiyor gece lambası açık yatırıyorum uyurkende bide beşiğin içine tesbih kuranı kerim babasının tişörtünü koydum nazar ayetinide başucu yastığına iğneledim çok şükür herşey yolunda😍😄