Zynpsydmr 7 aylık oğlumda burun tıkanıklığı hırıltı öksürük ıhlamur içerebilir yada başka bi öneriniz var mı
Ftmvrs13 Zynpsydmr ıhlamur içebilir havlu ısıtıp göğsüne koyabilirsiniz zeytinyağı ile sararsınız sonra geçmiş olsun
bitterdelisi24 Zynpsydmr soganı ortadan ikiye böl karanfil batır yattıgı odaya koy.. okdar yararı oluyorki.. keskın kokusu sayesındu burnu tıkanmaz bıde basının altına yastık koy yukarda olsun kafası.. sabah da ac karnına pekmez ver cok iyi geliyor
minecavusoglu Ftmvrs13 canım benim kızımda öksürüyor dünden beri ıslak havluyu ıslatıp göğsünemi koymam gerekiyor, nekadar bırakmam gerekiyor peki
Alpkusunannesi Bizde de aynı sorun var yarın için randevu aldım inşallah birşeyi yoktur.Çok geçmiş olsun🙏
Momyyyy bitterdelisi24 soğanı odaya koysak da etki eder mi ben direk beşiğin köşeşine koyuyorum yoksa az uzağa mı koysam
bitterdelisi24 Zynpsydmr rica ederm sımdı hemen kalkıp sogan koy lütfen:) benım kızımda aynı oldu cunku.. emzryosan bol bol emzir anne sütü hastalıklara karsı antıkor uretiyor hemen ıylesir
UzunHatun Zynpsydmr benimde bebeğimde hırıltı vardı gittim burun tıkanıklığı için damla verdi çok iyi geldi şuan yok hırıltısi geçti çok şükür
minecavusoglu Bende şuan bir Post acıyordumki seninkini okudum, benimde bebeğim dünden beri öksürüyor ve burun tıkanıklığı var en faydalı olan ne kızlar ?
bitterdelisi24 Momyyyy bende yakın yere koymaya çalışıyorum besıgın basına koyman daha iyi genelde bas ucuna koyarlar☺️