Naynurrr Süt alerjisi olan 10 aylık bebeğime kan testi yapıldı .B12 ve kan damlası kullanması gerekiyormuş . Önerilerinizi alabilir miyim ? Var mi bu durumu yaşayanlar
mrymdnr Naynurrr Oğlum şuanda 23 aylık bizde uzun süre b12 damlası kullandık düşük diye ve çok ciddi sorun diye ama çok şükür damla ile yükseldi bazı doktorlar kötü senaryolarla moral bozabiliyor ama damlayı düzenli kullanmaK benim oğlumda işe yaradı sizede geçmiş olsun allah şifa versin
Ozgeackgz-0 Naynurrr benim ve bebeğimin Demir depoları boş malesef hepsi en alt sınırında altında b12 Demir… şuan oğlum sidefer kullanıyor günde iki kere 12 damla, b12 içinde better you diye bir sprey iki fıs yanaklarının içine sıkıyorum
suhedaborekci Naynurrr 9 aylık kızım için de geçen aydan itibaren B12 takviyesi kullanıyoruz. Önemli olan düzenli ve aksatmadan kullanmak. İçiniz rahat olsun. 7.aydan itibariden de demir takviyesi alıyoruz
Naynurrr mrymdnr Allah razı olsun çok sağolun . Dr korkutmadı ama internet sağolsun araştırdıkça korkunç şeyler cıktı karşıma . Kan damlası nasıl içecek hiçbir fikrim yok
Naynurrr Ozgeackgz-0 süt ürünleri diyeti yapıyoruz zaten .Ben de bebeğim de süt ürünleri tüketmiyoruz ama egzemalar geçmiyor yine de
Ozgeackgz-0 Naynurrr mutlaka kaçak vardır veya başlar birşeye de alerji vardır. Genelde sütle yumurta oluyor bizim de yumurtaya var malesef
Naynurrr Ozgeackgz-0 Rabbim şifa versin miniklere .Yumurtada çok zordur eminim . Kuruyemişleri de keseceğim. Yine geçmezse diğer şeylere gelecek sıra .
Naynurrr Ozgeackgz-0 biz testimizi yaptırdık .Süt ürünleri alerjimiz kesinleşti .6 aylıktı yaptırdığımda . Egzemalar geçmeyince başka bir şeye de alerjisi olabileceği şüphesi doğdu .Kayseride bu testi şehir hastanesi ve üniversite hastanesi yapıyor .Randevuları kapatmışlar randevu vermiyorlar .yoksa gitmemiz lazkm aslında ama maalesef kaç kez aradım sonuç yok
Naynurrr Ozgeackgz-0 yiyorum Onu yasaklamadılar .kuruyemişleri denedikten sonra geçmezse et var sırada .
Ozgeackgz-0 Naynurrr süt alerjisi olanlarda bazen inek eti falanda alerji yapar, yumurta alerjisinde de tavuk eti gibi