Sibel22 Arkadaşlar bebeğim 4 ay 16 günlük bugünlerde hep ağlıyo ayrıca eller hep ağızda bugünde çok yoğundu ağlaması ve ellerini ağzına götürdükçe hırsını alamayıp ağlayıp ellerini titretiyo bu normal birşeymi acaba doktora götürsemmi
meltemgkhm Sibel22 Benim kızımda aynı durumda 4 aylık doktora götürdüm normal dedi diş yerleri oluşuyor ve elleriyle keşfediyor normal dedi😊 Elleri sürekli ağzında yumruk yapıyor ağzına sokuyor öyle bağıra bağıra ağlıyor 😂Bazen emerken göğsümden çıkıp elini sokuyor ağzına delirtecek beni
Alinduru Sibel22 benim kızım sancısı olduğu zaman ya da gazı kakası falan olduğu zaman ellerini çok ağzına sokuyor hırsından
Sibel22 Alinduru aynen aynen elimden birşey gelmiyor iyice stres oluyorum doktora gitmeyi düşündüm artık
Alinduru Sibel22 gitmenizde fayda var bence, çünkü alerjik bi kızım var ve bizi çok oyaladılar aslında onlar da ağrısını bi şekilde bize anlatmaya çalışıyor da işte anlayamıyoruz ☹️
Sibel22 Alinduru dişlerden olduğu çok belli canım fakat sinirlenimce elleri okadar titretmesi kafamı kurcalıyo her gün olmuyo tabi çok ağladığında