Kızlar çok korkuyorum ilk defa başıma böylesi geldi elim ayağım titriyor içten içe
Annelerdeydim normalde kendi evimde abur cubur vs. Olmaz canım şekerli biseyler istedi kızımla beraber çekmeceleri karistirdik bulamadık cips paketi gördü kızım almak istedi daha önce yemedi halbuki bende aylardır yemedim zaten dokunuyor açıp 1 2 tane yiyip bırakacaktım kızımda 1 tane aldı eline doritos cips neyse yiyordu öksürmeye başladı birden annemle direk müdahale ettik normalde birşey kaçtığında kendi oturur çıkartır yâda bana gelir hemen neyse panik olmadan hemen ben parmagimla almaya calışırken cips daha da ileriye gitti rengi kızardı annemle sırtına vurdu ve yuttu ama yutkunurken öğürüyordu su verdim zorla kustu biraz da kan geldi kusarken sonra rahatladı şu içti tekrar oyunlar oynadı şimdi uyudu gece birşey olur mu sıkışır mi çok korkuyorum o an sakin kalmaya çalıştım ama rengi gidince bağırmaya başladım anne boğuluyor diye geçti ama annem aşırı panik oldu 1 saatte nefesi daralıyor 😢 gece gece nasıl korktum yarabbim 16 aylık hep 5.ayından beri kendi yemek yer şükür rabbime bsey olmamıştı ama bugün omrumden olur gitti