Yenigelin Hanımlar iyi akşamlar bebeğim fazla kusuyor kusması kilo alımını etkiler mi bu ay gereken kiloyu alamamış ve doktor mama başlattı 😔 bu durumu yaşayan var mı acaba ? Sütüm yetersiz olsaydı geçen ayda kilo almazdı diye düşünüyorum
Denotemo Yenigelin kaç aylık ? Benim kızım 3 aylık. Doğduğundan beri kusuyor hemse her gün atlamadan. İlk ay kilo alımı iyi diye doktor reflü büyüdükçe gecer dedi. Ama 20 gün önce kakasından kan görünce. Süt alerjisi olduğunu anladık.o da kusma yapıyor.
Yesimgulcakir Yenigelin canım reflüsu olabilir benim oğlumda çok kusuyordu kilo alımı çok düşmüştü bı hafta 60 gram bir sonrakı hafta 45 gram almişti doktorumuz reflü için tedavı uyguladı kılo alımı düzeldi mamaya başlama bence doktorunu degıstr anne sütü destekleyen doktr bul 😘
Bahartunali Yenigelin benim bebeğimde çok kusuyor 3 ay 15 günlük ağız dokusu kustuguda okuyor 3 dr gittim reflü olabilir dedi ve ilaç verdi azaldı gibi ama yine çok olduğunda oluyor çevremdeki herkes bebek kusar kusan bebek iyi buyur bizim kilerde kusuyordu korkma diyorlar
Yenigelin Denotemo ben hiç kan görmedim kakasında acaba süt alerjisi mi var ki benim de kızım da. Başka ne belirtiler oluyor ki kilo da alamamış zaten yeterince :/
Yenigelin [bilinmeyen] yok değil normal kusuyor. Ama aralıklı olarak kusuyor baya . Doktorda yeterli kilo almamış deyince acaba sütüm mü yaramıyor diye düşünmeye başladım 😑
Miramm Yenigelin kusması aldığı sütun fazlasiymis. Benim kız 3 aylık olacak neredeyse hergun günde 2 yada 4 kez kusar bazı kusmalar 1 çay bardağını dolduracak şekil hatta doktora anlattım normal dedi ama için rahat etmesi için test yapalım dedi çok şükür fazlasını atiorms. Kiloya takılma boy atınca kilo esitleniyor. Sen bu ayda emzir bak mamaya başlama baktin kilo aliyor devam et almıyorsa öyle mamaya başla. Sutum yetmiyor mu diye de birşey yok. Bebek emdikçe sutu olcak yesende yemesende hani bir deyim var ya koca karıların ye sütun olsun alakası yok. O süt onların kısmetidir. Böl bol emzir sütun artcak
Denotemo Yenigelin vücutta kızarıklık, kusma, mukuslu ve kanlı kaka, meme reddi, aşırı gaz, öksürük hapşırık. Bir sürü belirti 😞
Ayaz16 Süt alerjisinde kakada kan olmayabiliyor bizde 3 haftada 300 gr almıştık oğlum çok kusuyordu süt alerjisindenmiş oda
Yenigelin Yesimgulcakir valla az kilo alınca canım sıkıldı 😔 reflü mü süt alerjisi mi bilemedim mide ultrasonunda belli olur heralde
Ayaz16 Yenigelin bebeğimde kan aldılar. Krem ve nemlendirici kullandım oğlum için tabi dıyet uygulamak gerek.deneme yanılma yöntemiylede öğrenebilirsin neye alerjisi olduğunu.testte yumurtaya karsı alerji çıkmadı ama süt ürünü tüketmediğin halde yinede kızarma oluyordu bende sabahları yumurtayı kestim bidaha olmadı tabi kusmasıda bitti
Yesimgulcakir Yenigelin valla bize ultrason falan çekmedi doktor direk tedavıye başladık bu arada kaç aylık canım belkı üstte yazdın ama okumadım
Yenigelin Yesimgulcakir 48 günlük bugün . Bende anlamadım neden böyle olduğunu genel bi huzursuzluk hali de var
Mesafe Yesimgulcakir fayda etmesine sevindim her çocuk cevap vermiyo reflü tedavisine çok geçmiş olsun
Tugbakybzc Yesimgulcakir benim oğlan o ilaçları sevmiyor ya veremeiyorum çığlık çığlığaağlıyor. Sen nasıl veriyosun canım tavsiyen varmı
Yesimgulcakir Saglamzehra90 hadı ya ben sütümle değil 3tatlı kaşığı su ile veriyorum gunde 3 kere öyle dedi eczacı bilseydim kendı sütüme karıştırırdım nasıl yapıyorsunuz sız ne kadar sütünüze koyuyorsunuz
Kelebeginannesi Yenigelin tam olarak bende aynı durumu yaşıyorum mama başladık bizde ve sütüm mü yetmiyor diye düşündükçe sütüm de azaldı 😔