Satvet Merhaba doktora gittik 3 4 aylık gelişim gerili var hafif derece de otizm semptomalri var ama gelişim geriliği den dolayı da otizm semptomları olabilir yani geçici olabilir dedi sizce ne yapmam gerek bilgisi olan var mı sürekli oyun oynuyoruz ama ekstra yapmam gereken var mı sizce
Satvet Perissmom şuan 16 aylık yeni girdi. İsaret parmağını kullanmiyor. Adına seslenince isteğe bağlı olarak bakıyor. Çok net bı göz teması yok
Perissmom Satvet yaşıtlarıyla vakit geçirmek, doğa ile iç içe olmak, hayvanlarla temas etmek iyi geliyormuş, tv tablet kesinlikle olmayacak dedi bizim doktorumuz. Siz bol bol oyun oynuyorsunuz zaten, inşallah düzelir 🤲🏻
Tugbabu59 Satvet ya sizi okadar iyi anlıyorum ki benm benrgödr daha yeni 17 aylık oldu artık parmak işareti wsr göz teması daha metleşmeye basladı ben işi gücü bıraktm sadce onla ilgileniyorum sadece sürekli kitaplar oniyunşar her gösterdiğiniz seyi göz hizanızfa tutun gözünüzü mutlaka görsün konusmak istediğiniz birsey olursa bana yazablrsnz
Balkizlarim Satvet ışıklı oyuncaklari takip ettirin baş parmağın’a masaj yaptırın adını çok söyleyin her defasında geçmiş olsun
Satvet Deletedmom11 kendi bağımsız su içiyor. Birlikte top oynuyoruz bana atıyor. Saklambaç oynuyoruz saklanıyor saklanani buluyor. Taklik becerisi var. Çabuk öğreniyor. Anne baba mama em emme ebe aba kelimesi kullanıyor
Perissmom Satvet benim bebeğim 8 aylık canım, gelişim geriliği değil de sürekli huysuz, agresif, kıpır kıpır. Duyu hassasiyeti dedi doktor, bu dediklerimi önerdi. Otizm olabikir mi diye sordum daha küçük belli olmaz ama bunları yapın iyi gelir dedi.
Satvet Deletedmom11 adına isteğe bağlı bakiyor. Göz teması net değil. İşaret parmağını kullanmıyor. Dil gelişimi geride onun dışında çok zeki bı çocuk yani çok aktif hiç yerinde durmuyor
Tugbabu59 Satvet biz de 3 4 ay tam bana dediklerini demiş doktor sizede bize hemen özel eğitim önerdiler kalabalık yerlere gitmemizi park aile gezisi cocuk plan yerlere ve TV telefon yasak ya onda telefonumu bile kullanmıyorum bizm iki ay oldu Bayaa yol kat ettik