İş çıkışı geldim herşey normal seyrinde gidiyordu yemek yapmaya koyuldum 7,5 aylık kızım bi anda ağlama ya başladı sesi bilem çıkmıyo çırpınıyordu o an biley yuttuğunu anladım kucağıma aldım sırtına vurdum olmadı göğsüne baskı yaparak çıkarmayı denedim ama yok çocuk morarıyo bende çırpınıyorum 7 yaşındaki oğlumda bağırıyo korkma anne die sonra bian parmağımı boğazına soktum elime bişey geldi sivri bişey hemen çıkarmaya çalıştım benim canımı bile acıttı sonra birden çektiğim gibi merdivenlere attım komşuma koştum çocuğum ölüyo abla yardım et çığlıkları kadıncağız korkma bişey yok diooo ama ben kendimden geçtim neyse biraz zaman sonra kızımın güldüğünü gördüm nefes alıyodu bana bakıp atladı kucağıma o annn binlerce kez şükür ettim sonra eve geçtim eşimi aradım koşup geldi olanı anlattım hemen ney çıkardığımı sordu gidip bakamadığımı söledim gidip baktı tabi bizz çok kötü olduk bizim ev eski yapı çiviler var duvarlarda onlardan biri 😢 eşim hepsini elden geçirmişti ama çocuk nasıl yaptıysa çıkarmış ve ağzına almış çok uzun oldu kusura bakmayın ama çok dikkat edelim rabbim evlatlarımızı korusun şimdi iii boğazına zarar verdimi bilmiyorum ama yemesi iiyidi 😢