duyguluu Anneler kızım 5 ay 24 günlük haftaya ek gıda başlıcaz 6 aylık olcak gece çok kalkıyor gu düz ise 3 uyku yarim saat yapıyor Çoğu zaman neden acaba gece en önemlisi cok neden kalkıyor memede uyuyor acaba destekli uyuduğu icinmi
morsevenanne duyguluu 9 aylık benim bebeğim de hala geceleri 1 saatte bir uyanıyor sizin gibiykende aynıydı düzelmiyor bu bir türlü
Ballilokumumalis duyguluu sanırım destekli uyuyan bebekler böyle oluyor benimde oğlum doğduğundan beri destekli uyur şuan 10 ay 21 günlük hala geceleri kalkar 10kere meme arar emer azİcik yatar buda mahvediyor beni maalesef ben uyumadan o tekrar uyaniyor falan bir düzen kuramadım yaşına girecek neredeyse😏
duyguluu morsevenanne niye böyleler ya dertleri ne saat başı bazende daha önce kucakta pis pis yapiyom yine koyunca uyanir oldu 50 kere
Angel_45 Benimki yarın 5 aylık olacak geceleri saat başı bu aralar daha öncesinde 2 saatte birdi gündüzde uykusu az
Gkcesedaf Benim bebegim de 5 buçuk aylık 4.ayimizin başına kadar çok güzeldi uykusu ama bir bozuldu ki sormayın. Gece her saat başı emmeye uyanıyor. Aç değil belki ama emzirmezsem de uyumuyo. Napicagimi şaşırdım çok uykusuz kalıyorum. Dinlenemedigim için sütüm de yetersiz geliyor. Mamaya başladık bu ay doktorumuzun önerisiyle kilo alımı az olduğu için. Aç olduğu için uyanıyordur dedi ve dedik ama yok 2 saatte bir bazen her saat başı uyanmaya devam 🙄
Tugg Evet destekli uyudu gu için bugün uyku için doktoru dinledim internetten canlı destekli uyuttugunuz için oluyormuş yanında yatıp uyumasını beklemen bile destekli uyumamış vallah gece benim bebegimde çok kalkıyor deniyorum uyumayı ama agladıgı için bende mecbur meme veriyorum sözde 6 aydan sonra 1 kere gece yeterliymiş ama emiyor yani aç bırakmaya da gönlüm razı olmuyor
duyguluu Tugg aynen sorma napıcaz ya 6 ay oldular ac değiller gece meme veriyoruz bos yere emzik almadı benimki dogdugundan beri çok uyuyan benek değil gaz vardı şimdide alt tarafta az beyazlık.dis desteksiz nasıl yapvaz ağlıyor
merveeminaaa Benim bebeğimde memede uyuyor , geçen saydım tam 8 defa kalkmışız 🥺🥺 artık dayanacak gücüm kalmadı , uyutması ayrı problem uyuduktan sonra dönmesi kalkması emmesi ayrı problem bazen uykusu bir açılıyor 2-3 saat uykusunun gelmesini bekliyorum 🥺🥺🥺
Aylinsmom merveeminaaa Of resmen beni anlatmışsınız. Anne yanı beşiğimiz 6.5 aylığız emzirip bırakıyorum ha bire kalkıyor neyse tekrar bırakıyorum. Uyumamak için direniyorum memedeyken sonra onu bıraktıktan sonra uyuyunca bir anda deli gibi kalkıyorum ezdim mi kucagımda mı diye bi bakıyorum koymusum yatagına sizde de oluyor mu kafayı yiyeceğim artıkk😣
duyguluu merveeminaaa aynen tam bende böyleyim işte emzik almadı 6 ay oldu 2 kere kalkacağına 10 kere kalkıyor bende saydım hep meme vermeyince uyumuyor dönüyor uyanıyor sık sil zaten gündüz az uyuyor bari gece uyusalar ya 6 ay oldular valla uykusuz kalıp yoruluyoruz delircem