Misskokulum Kullanan var mi veya hangi markayı önerirsiniz 13 aylık oğlum günde 1 kez vermemin bi zararı olur mu?Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.(Normal toz mamadan bahsetmiyorum bildiğimiz süt🙈)
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Misskokulum Henüz süt kullanmıyorum. Anne sütü alıyor zaten. Nerelerdesin sen? Yoktun bayadır? İyi misin?
ilknurgoksu Misskokulum pınarın devam sütü çok güzel tavsiye ederim ♥️İyi ki geldin seni çok özledik 💜
Misskokulum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yokluğumu fark etmen duygulandırdı🥺son postumu görmedin sanırım
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Misskokulum Gördüm. O konu üzerinden soruyorum ne yaptın? Tabiki farkettim. Merak da ettim seni. Nasılsın? Ne yaptın? Son durum ne? Anlatmak ister misin?
AkileUgur Misskokulum bn gördüm cnm ve baya merakta ettim nasıl oldun ne yaptın şu an nasılsın diye 😤 bu arada süt vermiyorum bn daha bı kaç kere denedim istemedi emiyor zaten
Deletedmom11 Misskokulum kuzum sütü bir arkadaşım veriyordu kızına bir sıkıntı olmadı tam net bişey diyemiycem ama sen nasılsın iyimisin. En son bazı olayların olmuştu. Şimdi daha iyimisin. Seni ğzmek istemiyorum ama merak ta ediyorum evde durumlarınız ne. Umarım her türlü sonuca rağmen mutlusundur şuan
efelettin Güvendiğiniz açık süt varsa ordan al demişti doktorumuz sonra 1 yaş devam sütü diye sıraladı. Gece yatmadan veriyorum ☺️
Nrgs Misskokulum oğlum 1 yaşına yeni girdi doktorumuza devam sütü şart mı ve inek sütü içebilir mi diye sordum anne sütü alıyorsa devam sütü şart değil inek sütünü de direk vereceğinize yoğurt peynir kefir olarak verin daha iyi dedi
Deletedmom_36 Misskokulum bende bu konuyu merak ediyorum en azindan geceleri yatmadan devam sutu versem tok tutarmi☺️Ya da gunduzmu vermem gerekir artik sutum yetmiyor 16 aylik oldu ve sadece anne sutuyle ayakta duruyor
Bendeanneoldum Deletedmom_36 oğlum emmeyi 10.ayda bıraktı mama kullanıyoduk doktorumuzun tavsiyesiyle devam sütüne geçtik 13 aylıkken gece uyutmadan önce ve gündüz öğlen uykusunu geçerken veriyorum
Bendeanneoldum Misskokulum bn kullanıyorum canım memnunum bi sıkıntı yaşamadım doktorumuza da sordum bi sıkıntı olmaz dedi diğer devam sütleri maalesf pahalı 2 aydır fln kullanıyorum
Deletedmom_36 Bendeanneoldum isitipmi oda sicakligindami veriyorsunuz? icine birsey ekliyormusunuz ee birde hangi markayi onerirsiniz tesekkurler☺️☺️Bizimki hic biberonla tanismadi ne yapar bilmiyorum icermi acaba insallah icer
Bendeanneoldum Deletedmom_36 evet ısıtıp veriyorum bimin dost devam sütünü kullanıyorum içine herhangi bişi eklemiyorum direk sütü ısıtıp veriyorum ☺️ Biberonla tanışmadıysa biraz zorlanabilir sanki ☺️
sufflee Bendeanneoldum canım okumadın diye düşünüyorum bu yüzden yazıyorum ısıtılması besin değerini düşürüyor yazıyordu bilgine oda sıcaklığında kalabilir zaten
ozdenarda Misskokulum pınarın devam sütü nü kullanıyorum ben içerik acısından sanırım en zengin olan o