Semanuravza Merhaba kızlar, bebeğim 2 ay 5 günlük oldu doğduğundan beri gündüz hep 10 dk emiyo memede uyuyo yatırıyom uyanıyo. Ama gece uyuyo. Gündüz yoruluyo ondan mı bilemiyorum. 10 dk emmesi normal mi iyice canım sıkılmaya başladı
aysenur_58 Semanuravza gayet normal benim kızım 2 ay 19 günlük gündüz sürekli memede gündüz toplasan yarim saat yatmaz gecede 2 den aşağı yatmaz 2 den sonra yatarsa sabah 7.30 8e kadar emmeye kalkmıyor uyuyor
Surayusa Memede çok az durudgu için doymuyor o yuzden uyanıyor tam doyursa kednni kalkmaz uyudugunda uyandırıp tam anlamıyla karnını doyurmayı deneseniz
Aliuraz Benim bebeğim 3 aylık oldu 10 dakika emmesi gayet normal araştırmalarıma göre ilk 3-4 dakika süt alma daha sonrası güven duygusu diyor ha birde şu var doktorumuz söyledi bir memeyi tamamen bitirene kadar emsin ilk başta gelen daha sıvı sonra gelen yağlı kısım bebeğe kilo aldıran aynı benim bebeğimi anlattın aynı şeyleri yaşıyoruz bırak emsin alıştığı şeyleri birden kesmen onu sinirlendirir ta ki kendi bırakana kadar iyice dalmış olsun o şekilde dene ben öyle yapıyorum her zaman işe yaramıyor ama uyuduğuda oluyor
Aliuraz Uykudan uyandırıp beslemek bana göre doğru değil zaten dalma problemleri var uyku iyice tepesine çıkıyor yavruların benim bebeğim birde kolik sancıdan da uyuyamıyor Allah yardımcımız olsun🙏🙏🙏