Pinareslem dgntgb 90 ml veriyorum ben yetiyo hatta fazlasını kusuyor bazen aynı zamanda emziriyorum da
Aslknt Gündüz 2 saatte bir 90 cc, geceleri uyku durumuna göre 3 saatte bir 90 cc içiyor iki aylık bebeğim.
Pinareslem dgntgb huzursuz olduğu zaman veriyorum günde 2 en fazla 3 defa hatta bazsn 1 defa veriyorum. Genelde akşamları çok ağlıyor durmuyo aç galiba diyorm veriyorm
dgntgb Seda5959 bende sadece mama 20 gün emdi emmedi sonra sütüm birden bire çok azaldı mamanızdan memnun musunuz ben humana kullanıyorum doktor tavsiyesi ile içinde nişasta yok hiç gaz yapmıyor çok memnunum ama sanki bazen doyurmuyor gibi geliyor
Seda5959 dgntgb başlarda çok uğraştım ama sütüm gelmedi bol bol bide sezeryanla doğum yaptım. 2710 kilo doğduk. Sarılıktı enfeksiyon du derken yoğun bakımlardada kaldık kilo kaybıda yaşadık bu süreçte. Şuan tam 2 aylık olduk 5 kilo olmuşuz. Hastanede ilk aptamil verdim bi seferlik ama şuan bebelac gold kullanıyorum gaz sorunumuzda yok şükür.
dgntgb Seda5959 çok geçmiş olsun aynı bende kontrole gittim suyum bitmiş o gün acil doğuma alındım sağlıkla büyüsün yavrucaklar
Seda5959 dgntgb bizim değişiyor bazen 2 saat bazende 3 saat. Eğer doymuyorsa zaten anlarsın sen onu 150 cc yap bi seferlik eğer açsa zaten yer doyduğu zaman diliyle ittiriyor biberonu veya fazlasını kusuyor zaten. Peki her mamayo verdiğinde bağırsaklarından ses geliyor mu?
dgntgb Princessmother biz daha geçmedik 120 ye sanırım geçeceğiz. Kaç saat arayla veriyorsunuz benimki de sadece mamayla besleniyor
Princessmother dgntgb 90 cc içtikten sonra ağlamaya başladı ve doymadığını anladım 1,5 saatte uyanmaya başlayınca tabi birde. 3 3,5 saatte bir besleniyor gece sen uyanmıyor bazen 4 saati bile buluyor uyanması