Mom5 Oglumun alninda bu var 10 gundur yikaninca boyle beyazliyor normalde kuru ve hafif kabarik kaşıntı yok Ne bu
Gzd_ Mom5 genel de doktorlar egzama diyor benim kızımda böyle olup pul pul dökülüyordu mustelanın kremini kullandım anında geçirmişti
Sucukluyumurtaa Mom5 benim kızımda da oldu. 2 aylıktı sanırım. Bi egzama türü dedi ama aklımda kalmadı tıbbi terim olunca. Zeytin yag sürün gözüne gelmeyecek şekilde tarakla yavas yavas tarayın bana öyle demşşti. Hatta cok az da karbonat dökün demişti yagin içine
CigdeminMevasi Mom5 benm kızımnda böyleydi yokanınca beyaz oluyordu kuruduğunda sarımsı kabuk gbi konakmış meğer konak tarağı bebe yağı ve şampuanı ile geçirdim
ErvaMuhammedAli16 Mom5 Oy canım benim 💙 Büyük ihtimalle Konak gibi duruyor annesi. Tam bilgim yok. Üstte kalsın, geçmiş olsun.
Denizinannesi52 Benimkininde kaşında oluyordu ince tülbentle iki katlı lif yaptım ona yüzünü şampuanıyla yıkıyorum duşta geçiyo kepek gibi oluyo iyice yıkamadığımız için yüzünü
Mom5 Denizinannesi52 havlu değdiğinde niraz soyulur gibi oldu ondan minacaba deneyim bi sonraki banyosunda
Gzd_ Mom5 yoktu kaşıntı ki tekrarlamadı da bence kaşına konak inmiş 2,3 sürümde geçirdi ve tekrarlamadı
Sucukluyumurtaa Mom5 duştan 30 dk önce zeytınyag sürün yukusuyor sonra tarakla bastırmadan yavas yavas yapın
Denizinannesi52 Mom5 o sabun kalıntısı korkma bir daha ki duşta şampuanıyla yüzünü bastırmadan yıka tülbent gibi yumuşak birşeyle geçer
Leyla1161 Mustela çok iyi geliyor canım benim kızımında buna benzer olmuştu önce ıslak bir pamukla yüzünü siliyordum daha sonra temiz bir ağız mendiliyle kuruladıktan sonra kremi sürüyordum günde 3kez yapıyordum 7.günde geçirdi
Mom5 Denizinannesi52 sabun kalintisi olamaz cunku ben bebeğimi sampuanlamiyorum normalde boyle oldu ondan sonra sampuan kullandim 49 gunluk 2 kere kullandim sadece suyla temizliyorum haftada 1 2 sampuan
CigdeminMevasi Mom5 https://imgyukle.com/i/IpwGjf böyleydi kızımınki. Kabuklanma olan yerlere bebe yağı sürdüm pamukla o yumuşattı 20 dk snra konak tarağyla hafifce taradm kabklu yerleri zaten yumuşadğı için tarağa geldi hemen Snra yıkadm konak şampuanı ile sışta tekrar taradm 2 seferde bitti bizm hem kaşlarda hem kafasında vardı
Yagmurdz Mustela nın stelatopia jeli ve balmını bir arada kullanabilirsiniz aşırı kuru ciltler için bire bir