Balcocuk2 [bilinmeyen] bir bardak kaynayıp soğumuş suya bir çay kaşığı kaya tuzu bir çay kaşığından az karbonat koyuyorum karıştırıyorum enjektör ile burnuna sıkıyorum çok fazla sıkmıyorum ama az az günlük temizliyorum
MustafaninAnnesi Her gun yapmayin hanimlar, doktorlar hergunu onermiyor. Burnu doldigunda ve banyo sonrasi
Alparslanozge [bilinmeyen] Canım ben eczaneden serum suyu alıyorum 4-5 TL bisey enjektörle sıkıyorum doktorumuzda onayladı
Milaninannesi Alparslanozge eczaneye gidip serum almak istiyorum diyerek alabiliyor muyuz 🙈 çok acemiyim bu konuda 🙈🙈
Alparslanozge SevcanEbrar serum suyundan enjektörle 2 cc çekiyorum bı burnuna sıkıyorum yüzünkoyun durup sırtına vuruyorum yavaş yavaş sonra 2 cc diğer burnuna aynı şekilde vuruyorum en son pompayla temizliyorum bu kadar
AlyaBaby [bilinmeyen] canım sakın kendın yapma doktor kendısı sölemıstı evde sakın yapmayın o tuz ayarı bılmem ne ayarlanamadıgındam cocuga zarar verırmış o yuzden satın al kendın yapma
Deletedmom42 Ben dün denedim. Bundan sonra da hep evde yapmayı düşünüyorum. https://m.youtube.com/watch?v=MsFTGwkD1VU
Milaninannesi Alparslanozge yarın alayım o zaman ☺️ Burun tıkanıklığı geceleri rahatsız etmeye başladı da bugün doktorumuz akşamdan akşama uygulamamızı söyledi umarım rahatlatır kızçemi 😇 çok teşekkür ederim ❤️
Zeynar Ben serum alıp yaptım bosalan burun spreyi sisesine,peki ne kadar sure saklayabiliyoruz hazirladigimizi?