Duygui Kirpapatyasi bunu tek söyleyen sizsiniz yorumlara bakın😀😀 aman bisey olmasın da yavrularımıza ya
Kirpapatyasi Duygui allah korusun kız rabbim onları bize bağışlasın annenize yada kaynananiza soylerseniz size soylerler 11 aylik bebek artik kendi kurtarabilecek kuvvette❤
dertlikerkenez Duygui Allah korusun aksi bir durum olur mu bilmem de 11 aylık olmuş bebeğiniz, gece emmesinin belli aydan sonra yararı değil zararı var. Reflü olabilir, diş çürükleri yaşayabilirsiniz, ek gıdayı gerekenden az alabilir…
Duygui dertlikerkenez ben bilerek sütü daha çok içsin istiyorum az ek gıda veriyorum çünkü 1 yasına kadar anne sütü ana öğün. Ama tabiki geceleri beslenmesek çok çok süper olacak ama nr yapmalıyım bunu kesmek için bilemiyorum?😔
cydcvk Duygui benimki bi de reflü yatağından kayıyor her gözümü açtığımda yok 😍bi bakıyorum ayakucunda🙈🙈yaa rabbim korusun hepsini. Hepsi ona emanet 🙏
Fatti3892 Duygui ben hatırlamıyorum ama bir ömür üzülmektense beş on dk dişimiZi şükür uyanık kalalım.
Deletedmom4018 Duygui canım sakın sakın böyle birşey yapma çünkü çok çok yakınım yenidoğan bebeğini böyle kaybetti uyumuş ve bebek nefes alamamış vefat etti malesef lütfen çok dikkatli ol🙏
Duygui Deletedmom4018 allah korusun ya. Ben zten ywni doğanken alarrm kuruyordum 2 saatte bi besliyordum uyanmama gbi biseyim yoktu . Basınız sağolsun ya gerçekten çok çok kötü bir durum😔 o yeni doğan ken zaten çok yanlış simdi benimki 11 aylık ama kendini kurtarabikirmi bilemiyorum içimde korkıda oluyor
Julijuli İlk aylarda uyumamak icin kendimi çimdikledigimi biliyorum .ama simdi 11 aylık emzirirken uyuyakalıyoruz ikimizde.kendisi memeyi ağzından kendi cıkarıp arkasını dönüyor .o yüzden birşey olmaZ diye düsünüyorum artık büyüdüler
Alicimmm Duygui bende çok uyuyakalıyodum yaslanır vaziyette emzirirken bi bakıyodum uyumuşuk ikimizde. Yatağımı duvar tarafına aldım allah korusun düşer diye sonra yine içim rahat etmedi. Her gece eşim uyandırıyodu yine uyumuşsun diye. Sonra yere oturdum yerde emzirdim rahatsız olduğum için uyuyakalamam diye epey işe yaradı. Aldığın vakit kucağına hemen kendime gelmeliyim uyumamalıyım de. Telefonunu yakında bulundur hemen eline al bişeylere bak
Duygui Alicimmm benimki meme emmekte değil canım ya nasıl desem sımsıkı memeyi ağzında tutuyor bi fırt iki fırt saatler geçiyor yani böyle sonra tam ben uykuya dalıyorum yüne aynı derken artık yorgun düşüyorum 😯