yamacalimoms Kızlar bebeğim iki gündür sürekli emmek istiyor gaz kaka hepsini yapıyor çıkarıyor rahatlıkla yerine koyunca en fazla 2 dk uyuyor bağırmaya başlıyor sürekli kucagimda uyumak istiyor sürekli emmek istiyor bazen kusuyor emmekten bu ataklar böyle mi geçiyor yoksa bebeğim hasta mı her yerine baktım pişik vs diye ateş yok 🥵 yardım edin ne yapabilirim
Srhnzlcn yamacalimoms ayy sorma canm ya benm oğlumda öyle sürekli kucağımda uyuyorr su bile içmeye gidemiyorum kıyamıyorumda biyere koymaya direk uyanıyo.. ataklar hakkında bilgim yok bnde burda bekliyim🙂
Gulsah0408 yamacalimoms bizde 2 ayimiz bitecek hala boyleyiz e bebekten besik tarxi bise aldim cok sevdi en azindan onda surmaya basladi yoksa hic durmuyordu illa kucagima alip hoplatacam yavaş yavas emiyor kucagimda uyuyaa kaliyor yerine koyar koymaz gozunu aciyordu tekrar kucagima aldigimda susuyordu ama bu besik cok iyi geldi valla bana .
F-Betul yamacalimoms Merhaba, gaz başlangıcı olabilir. Benim kızım da öyleydi yaka boncuğum gibiydi sürekli evde yapışık yaşıyorduk; tuvalete gidemiyordum. Şükür 4 aylık olduk biraz rahatladık ama hala kucağı çok sever, emmek ister, ilgi ister 🥰
yamacalimoms Gulsah0408 evet bizimde öyle her türlü şeyi denemeye çalışıyorum ama tek istediği şey benim kucagim ve emmek sanırım güvende hissetmek istiyorlar@Srhnzlcn#7560792
yamacalimoms F-Betul gazını cikariyor ama emdikten sonra alttanda çıkarıyor çok rahat 🥵yinede gaz olabilir mi ki
F-Betul yamacalimoms sancı giriyor olabilir benim kızımda çığlık atarak uyanıyordu uykudan sonra takip ettim o aralar başladı gaz sorunu.
Dzz yamacalimoms sizin kucağınızda olmak istiyordur bence duygusal olarak emmek de rahatlatıyor bebisleri
F-Betul yamacalimoms Evet nurse harveys almıştık ondan verdim. Biraz sütümle karıştırdım biberonla verdim ama pek işe yaradığını söyleyemem sonra sütümle çok az bir zeytinyağını karıştırıp verdim. ( yaklaşık bir çay kaşığı zeytinyağı) Bir de nette bir hemşirenin yayınladığı kabızlık masajı var onu hafifçe yaptım, gaz masajları yaptım hafifçe. Şu ara daha rahat ama hala gazı ya da kakası varken hafif huzursuzlanıyor.