BombastikTurta Ek gıda denemek için deli olan evladim bugün brokoli denerken şekilden şekile girdi eşimde karşıma geçip ben bile sevmiyorum o küçük agaclari demez mi 😬😬😬 brokoli deneyen varmı? Nasıl veriyorsunuz
Vinividiviciii BombastikTurta Siz nasıl verdiniz yeni tadımlarda musunuz ? buharda haşlayıp tereyağ yoğurt dökünce güzel oluyor tuzlayıp ben bile yiyorum 😄
QueenMom__ BombastikTurta buharda haşlayıp önüne katıyorum bayıla bayıla yiyor. Oyunda oynuyor keyif alarak yiyor.
BombastikTurta Vinividiviciii aynen bu dediginiz gibi yaptım bende ezmedigim kalanı yedim zaten iyice de haşladım ben blendir hiç kullanmadım şimdiye kadar hep kendim ezdim acaba blendir mi yapsaydim
Vinividiviciii BombastikTurta Bende hiç blendır yapmadım 😄Birkaç gün sonra bide çorbasını deneyin belki sever 😄
Flashtv iremceren bebeklere sarımsak veriliyormuydu ilk defa duydum 2 haftadır ek gıdaya başladık verebilir miyimki
GoGirl BombastikTurta bende haslama yumurta da hic sevmem mesela hic yedirmiyorum omlet yapiyorum pankek yapiyorum o yerken ben tuhaf oluyorum hissediyor yemiyor zaten 😅
BombastikTurta GoGirl haşlama yumurta hergun vermeye çalışıyorum bende sevmem kokusunu ama yediriyorum yumurta cici bebe formül süt peynir az da ceviz katıyorum cifr çekilmiş bayiliyo
mirayilknurtolga BombastikTurta bizimde bugün brokolide 2.günümüz. Ben karnabahar ve brokoliyi haşladım biraz kimyon koydum haşlarken gaz yapmasın diye. Sonra ezdim biraz soğuyunca zeytinyağı ekledim yedirdim. Valla yedi. Bir arada yoğurtlu deneyeyim bende çok severim zaten. Ben de yerim 😋
Mom9 BombastikTurta normal haşlıyorum üzerine az sarımsaklı yoğurt döküyorum severek yiyo minik ağaçları 😅
GoGirl BombastikTurta bende tarhanali omlet yapiyorum cevizli badem findik kaşar zeytin cesitlendiriyorum