Gazın kralını yaşıyoruz şuanda malesef biz de. 3 ay olacak 5 gün sonra ve hala çok skntılı. 20 günlükken başladı ve umarım en kısa zamanda biter çook yordu ikimizi de. Ben Biogaia ve Nurse Harveys kullandım bir faydasını görmedim. Rezene veriyordum 1 çay kasığı kadar onun da öyle bir faydası olmadı. Ve bir doktorun yazısını okumuştum anne sütünü sindiremeyen bebek bünyesi bu tarz yağlar ve bitki çaylarını nasıl sindirsin diyordu bence de çok doğru ve ben hepsini bıraktım kullanmayı. Çünkü dışardan müdahele etmek çok doğru değil. Ben masajın çok faydasını gördüm, emerken ara ara gazını çıkarıyorum, ayaklarına ve göbeğine masaj yapıyorum zeytinyağı ile, ılık duş alıp uyutmak rahatlatıyor, bizimki emerken inanılmaz kıvranıyor ve ememiyor sizinki nasıl bilmiyorum ama ayakta emzirmek işe yarıyor, bacaklarını ileri geri karnına doğru itmek ve bisiklet çevirir gibi yapmak da iyi geliyor ve emzirdikten sonra 15-20 dk bebeği ayakta dik tutmak da yardımcı oluyor çıkarmasına, biz bir de reflu yatağı aldık, kiraz çekirdekli yastık bunlar da etkili, bir de ayaklarını ve karnını sıcak tutun üşütmemesi lazım gazı artırıyor. Biraz uzun oldu ama tecrübelerimden bahsetmek istedim umarım işinize yarar. En kısa zamanda bu gaz problemleri çözülsün inşallah, Allah herkesin yardımcısı olsun… Sevgiler