Esmakyt [silindi] yemegni blmiyorm ama ben irmigi biraz suyla pisiriyordm icine meyve falan katiyordm
Mom3 [silindi] bir yemek kaşığı zeytinyağı bir yemek kaşığı un buğday unu kullanmak istiyorsanız oda olur bir yemek kaşığı irmik bunları güzelce yağda karıştıralım sonra yavaş yavaş su ilave edelim ettiğimiz zamanda karıştırmaya devam edelim yoksa unlar topak topak oluyor kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz ben suyunu 2 su bardağı kadar ayarlıyorum sonrasında kaynadığında bir tatlı kaşığı salça ekliyoruz bir çay kaşığından az tuz ekliyorum severek yiyiyor 🥰
Bnbalkan [silindi] bal kabağı haşladım içine bir tatlı kaşığı irmik pişindr ezdim az pekmez sevdi böyle
[silindi] Esmakyt buda güzel fikir yağ falan koymadınız dimi tereyağı ile kavurun diye bişeyde okumuştum
kaganim9 Yemek yapmadım hiç bi fikrim yok ama meyve ile muhallebi yaptım elmayı soyup küçük bi tencereye koyup üzerine biraz su ve 1 2 yemek kaşığı irmik elmalar yumuşayana kadar pişirip çatal veya blendr ile ezip yedirdim severekte yer oğlum
Ococila Bende şimdi bir küçük dilim balkabağını küp küp doğradım Azıcık suyla pişirdim pişmeye yakın içine 2 yemek kaşığı irmik koydum çok da lezzetli oldu ama