glsmmc Kızlar merhaba perşembe günü 2 ay aşılarını yaptıracağım kızımın ateş yapabiliyormuş bu aşılar. Herhangi bir öneriniz var mı bu süreci kolay atlatmak için?
Deletedmom9 glsmmc Ateş olacak diye bir şey yok. Çıkarsa 38i görmeden ilaca yönelmeyin. Ilık duş ve ince giydirin yeterli 38 üzeri için ateş düşürücü verebilirsiniz.
perikiziannesi Bizde hu hafta olduk aşıdan gelince iki saat sonra fln ateş düşürücü verdim bide akşm verdm ateşi olmadı ama resmen çocuk huy değiştirdi ya hala kendine gelmedi ağlaması bile değişik oldu Bi huysuzluk yaptı yani ekstradan
glsmmc perikiziannesi huyu değişti yazan çok olmuş zaten şu aralar fazla huysuz nedenini de anlamıyorum daha da huysuzlaşırsa ne yaparım bilmiyorum 🤷♀️
Eftlyaa Canım biz bu sabah olduk ateş yapmadı şuana kadar ama uyku yaptı nornalde uyumayan kızım uyuyor bende şüpheye düştüm vallahi 🤦
glsmmc Eftlyaa belki aşı yorduysa minik vücudunu ondan uyuyordur kuzum emin de değilim tahmin sadece. Çünkü 3 tane aşı oluyorlar. Şimdiden çok ağlayacak stresi sardı vücudumu
Ozcskrl 38 i görmeden ilaca yönelmeyin bence her bebekte ateş olmuyor. Aşıdan sonra benim bebeğim uyudu hep. Uykusundada ara ara ates ölçmenizi öneririm.