Elmaliturta_ Daha önceki postumda yazmıştım ama tekrar başlık açmak istedim gliserin kansuk bebek için fitil Hiçbiryerde bulamıyorum tek tük eczanede kalıp alabilenler varmış bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim ne yapacağımı şaşırdım artık
Minikbirkalp Elmaliturta_ biz de çok aradık ama malesef bebeklerde bağımlılık yaptığı için kaldırıldı esimin arkadaşı eczacı çevresinde se tanıdığı birçok eczacı arkası var ama bulamadı malesef
Minikbirkalp Elmaliturta_ veriyor nasıl vermiyor ben alıyorum eşim daha doğrusu alıyor ama doktorumuz kızdı bize daha almadık bizim yalancı kabızlıkmış var bekleyip sabrediceksiniz dedi lavman da bağırsak tembelliği yaptığı için doktorlar karşı çok zor durumda olunca öneriyorlar ama eczaneler veriyor biz biçok kez aldık
Elmaliturta_ Minikbirkalp Ben de şaşırdım eşim soruyor yaklaşık üç yere sormuş üçüde bebeklere olmaz demiş ben de burada okumuştum yapan anneler varmış anlam veremedim
Minikbirkalp Elmaliturta_ valla bilmiyorum ki bazı eczaneler vermiyor demekki doktora götürün bebeğinizi belki reçete ile verir rahatlıkla temin edebilirsiniz normal kabızlık mi yoksa bizimki gibi yalancı kabızlık mı yaşıyorsunuz
Elmaliturta_ Minikbirkalp Doktora gittik bu dediğim fitili yazdım oda yok işte bilmiyorum yalancı kabızlık nasıl oluyor
Pinars Bizde olması lazım aynısından bakmam lazım. Kızıma kullandık bizde. Varsa alabilir misiniz gelip?
Minikbirkalp Elmaliturta_ 4 veya 5 günde bir yapıyor bu bazen 10 günü de bulabiliyor kaka kıvamı yumuşak oluyor buna da yalancı kabızlık deniyormuş anne olunca herşeyi öğreniyoruz doktorunla iletişime geç öyleyse fitili bulamadığını söyle belki başka birşey önerir
Elmaliturta_ Minikbirkalp normalde her gün en az bir kere yapardı ilk defa böyle oldu sanırım yalancı değil bizimki🙁
Minikbirkalp Elmaliturta_ çok geçmiş olsun cnm biz hala düzelmedik inş en kısa zamanda bi çözümünü bulursunuz yetişkinler için bile kabus birşey degilki minik canlar nasıl dayansın 😒
Elmaliturta_ Vinividiviciii hayır kullanmıyorum cünkü hic böyle Bir sorunumuz olmamıştı ilk kullanımda faydasını gösteriyor mu söylediğiniz