baturalpim Ay asisi hakkinda tam bilgi sahibi olan var mi ? Doktorumuz asi rakviminin degistigini 1 yasinda yapilacagini soyledi. Aile hekimi ise 9. Ayda yapmalisiniz diyo. Kesin bi bilgiye sahip olan var mi varsa yardimci olursaniz sevinirim
Misirekmegii baturalpim ülkemizde mülteciler den dolayı kızamık arttığı için bir yaşta olan kızamık aşısını 9 ayda da yapıyorlar
baturalpim Misirekmegii anladim. Degisti tekrar 1 yasa alindi salgindan dolayi dedi dojtor ama emin olamadim bende
Misirekmegii baturalpim isteğe bağlı 9.ayda yaptırmanız. Benim 2 çocuk doktorumda yaptırılması gerektiğini söyledi yaptırdık biz
baturalpim duruyekta evet bende anlamadim birisi 9 ay veriyo birisi 1 yas hangisi iyi olan karar veremedim bende
Gmzdgs duruyekta bende aldım tarih dgum gunu falan yaparsınız belki o gun degil ama sonraki birkaç gunde gelin yapalım dedi hemşire
baturalpim Buse-4408 anlamadim ki bazisi yaptiriyo bazisi 1 yasinda yaptiriyo. Hangisni yaptirmak daha iyi acaba doktor 1 yasinda diyo aile hekimi 9 ay hangisini dinlicem karar veremedim
Mora @baturalpim Bizim 1 ay önce yapılması gerekiyordu aşı yok göndermiyorlar vurulmayacak dedi 12. Aya gün verdi 🙄
baturalpim Elifim46 bunu anlamiyorum bende neye gore yapip yapmiyolar bi aile hekimi yapiyo digeri yapmiyo
yyytsen baturalpim biz 3 gün önce yaptırdık, salgından dolayı ön doz olduğunu söyledi hemşire, diğerini de 1 yaşında olacakmışız Allah nasip ederse
Nursan baturalpim ayın 9 unda 9. Ay aşımızı yapacaz ne doktorum ne de aile hekimimiz hiçbir şey demedi🤷🏻♀️
baturalpim Nursan yapmayacaklarsa zaten aile hekimi arayip.haber verir bence yada gidince ogrenirsiniz