Momyyyy Şuan 4 aylığız göz muayenesi kaçıncı ayda yapılıyor unuttum doktora sormayı da sizler kaçıncı ayda yapıldı
Prensesannesi28 Momyyyy biz 3 aylığız sağlık ocağındaki hemşiremiz yaptırmamızı söyledi ona göre dün yaptırdım, ama ne zamana kadar yaptırılıyor bilmiyorum 🤷♀️
aaysegulde Momyyyy biz 1 aylıkken götürdük. Şu an her şey normal 1 yaşında getirmeniz daha mantıklı olur dediler
Momyyyy Prensesannesi28 bize de sağlık ocağında söylediler doktora söyledim normal baktı detaylı gerek görmedi sanırım. Acaba gerek görürlerse mi bakıyorlar
YABANGULUM Momyyyy doğuştan gelen katarakt var mı diye bakıyorlar makine tutuyor yüzüne doktor. Bize doğumdan sonra hastaneden çıkarken 1 aylık olduğunda göz doktoruna ve kalça ultrasonuna götürün denmişti öyle götürdük.
Momyyyy YABANGULUM sanırım gerek görünürse yapılıyor doktor hep muayene ediyor ama öyle bahsedilen detaylı göz muayenesi yapılmadı
YABANGULUM Momyyyy yok rutin bişey bu bebeğimin gözünde bişey çıkmadı. Başka bi hastanede bi arkadaşla 1 gün arayla doğum yaptık ona da söylenen oydu. Bazıları önemsemiyor galiba.1. Ayda göz kalça ultrasonu veriyorlar.sizin bebeğiniz kaç aylık ?
aaysegulde Momyyyy ışık tuttular, doktor parmaklarını takip ediyor mu diye baktı gözün içinde belli tabakalar varmış onlara baktı bebeklerde daha kapsamlı nasıl olur bilmiyorum yapılan işlemler bu şekildeydi
Momyyyy YABANGULUM 4 aylık. Kalça ultrasonu bakıldı göz muayenesi de olacak sanırım bu ay dedim doktora kalça ultrasonuna bakarken gerek görmedim dedi normal muayene etti çünkü sonrasında öyle dedi