MevaNur3 Kızlar 45 günlük bebeğim yüz üstü yatmayı sever ne yüz üstü ne sırtı üstü yatıramıyorum 2 gündür yatırdığım an bi anda nefessiz ağlıyor sadece kucakta dik durunca susuyor uykusuzluktan o şekilde uyuya kaldı sebebi ne olabilir yardımcı olurmusumuz? 😭
Rubby MevaNur3 o dönemde öyle oluyorlar bi sn bırakamıyorsunuz maalesef. Eşim geldiğinde WC ye gidebiliyordum ben. Anneye bağlanma sürecinde olduğu icin böyle olduğunu okumuştum. Anneye bağlandıkça ve güven duygusu geliştikçe kendi kendine zaman geçirmeye başlıyor. Biz 3 aylık olduk su an daha iyiyiz
MevaNur3 Rubby göğsüme yatırır uyuturdum bende uzanır vaziyetteyken çok severdi onu bile yapamıyoruz kucağımda dik bir şekilde durmak istiyor başka türlü bi anda nefesi kesiliyor bir yeri mi ağrıyor acaba ya 😭😭
Ysmkzlbga Ayaklarını ittir gazı olabilir yüz üstü yatırıp çaprazlama sağ ayak sol bacak değdir oda rahatlatıyıo
Mom064 MevaNur3 hergün aynı sekilde olmaz zaten benim kızım suan 2ay19günkük günü gününü tutmadı bi gün gaz sancısı hafif oluyosa birgün çok oluyor bence.Acile gittik bi kaö defa hiç susmadan yarım saat bir saat ağladığını biliyorum bende o zaman demiştim baska birşey var öncesinde böyle yapmazdı ama gazdanmıs mallesef
MevaNur3 Mom064 çıkarıyorumda devamlı her beslenme sonrası 15 dakka uğraşıyorum çıkarsa bile bırakmıyorum biraz daha uğraşıyorum. Acaba yatırınca biryerimi ağrıyor halini görseniz yatırdığım an nefesi kesiliyor ya aynı anda
MevaNur3 Mom064 2-3 gündür böyleyiz öncesindede gazı vardı ama hiç böyle birşeyler karşılaşmadım yavrum uyuyamıyor bile öyle uykusuz kalmıştı ayakta dik tutarken uyuya kaldı günlerin uykusuzluğu..
Mom064 MevaNur3 sırt kemikleri ağrıyor desek siz gaz cıkarırkende aglar kucaktaykende gazını hem üstten hem alttan cıkartıyomusunuz?