Minnokkunannesi Otribebe burun aspiratörü çekmiyor. Bebeğim 3 aylık. Sanırım fizyolojik serum denilen şeyi kullanmam gerek. Hangi marka olmalı önerir misiniz? Birde otribebe neden çekmiyor fizyolojik serum kullanmadığım için mi
AybarsMomy Minnokkunannesi serum fizyolojik sıkmadan çekmeyin zaten. Zarar verirsiniz. Marka farketmedi bizde ben eczanede ne varsa onu alıyorum en son eşim ebebekten almış.
Dlnlgy Minnokkunannesi evet bebeğimizin burnunu bir kere hastanede açmışlardı. Hemşireye sorduğumda serum fizyolojik kullanmadan otri bebe ile çekemezsin demişti.
eylulbebesi AybarsMomy her gün damlatıyor musunuz bir zararı olmaz değil mi her fün damlatıp temizlesek
Hilalll000 Minnokkunannesi serum sıkılmadan asla burun cekilmez allah korusun hic arastirmadnz mi. Dizyolojik serum damlatcaksnz her deliğe 3 damla öyle ovalayip üstten hafif cekiceksinz
elfozyil Minnokkunannesi ıslatmadan olmaz zaten :) otribebe kullanıyorum çok iyi çekiyor. İzotonik su alıp şırında ile kullanınız 1 2 cc önce ıslatıp sonra işlemi yapıyorsunuz
AybarsMomy eylulbebesi günde bazen 2 kez bile damlatıyorum. Zararı olmaz. Ama her seferinde otri bebeyle çekmeyin dedi doktor. Fizyolojik sık çok tıkanırsa aspiratörle çekersin demişti.
Ghi Minnokkunannesi normal serum fızyolojik medifleks formunda kullanıyorum enjektörle çekip sıkıyorum er seferinde, ortibebenin ucu tek kullanımlık diye biliyorum düzenli olarak değiştiriyor musunuz ucunu