Arkadaslar merhaba. 3.5 aylik bir bebegim var. Esim de ben de covid testlerimiz pozitif cikti. Esimin bacak agrisi ile baslamis. Is yerinde tum gun ayakta durdugu icin yorulmasina vermis. Sali basim agriyor deyip agri kesici icti. Carsamba omuzlari agrimaya basladi. Bende ise sali bogazim agrimak istiyor gibiydi ama carsamba tum belirtiler cikti. Sabah uyandim herhalde kotu yattim tutumdum dedim. Ensem, omuzlarim, kafamin arkasi cok fazla agriyordu hatta kas gevsetici surdum. Tum vucudumda halsizlik vardi cocuga bile zor bakiyordum. Sonra cok fazla usumeye basladim dudaklarim catlamaya basladi. Distan soguktum ama atesime baktigimda atesim 38.5 civarlariydi. Esimi arayip eve gelmesini soyledim onun da eklem agrilari olusmus o gun. Ben emzirdigim icin bana kan tahlili de yaptilar. Bir de oksuruk oldugu icin cigerlere inip inmedigini ogrenmek icin akciger filmi cektiler. Sukurler olsun ki cigerlere inmemis. Dun de pcr sonuclarimiz cikti. Atesim 41 e kadar yukseldi. En dusugu 38 kusurler oluyordu onun altina dusmuyordu. Sirtimda agridan ziyade sanki yaralar var bildiginiz asiri canim aciyor. Bogazlarim aciyor. Dun cok oksuruyordum ama bugun oksurum daha sakinledi sukur. Esimde ise ates hic olmadi en fazla bir kez 37.5 oldu. 36larda seyrediyor onun atesi. Agrilari da benim kadar siddetli de degil. Hatta benim atesim cikmasamuhtemelen suphelenip test bile yapmazdi. Bugun 3.gunum sukurler olsun atesim 37lerde. Oksurugum de duruldu. Oglumuza cift kat maske ile ve eldiven ile yaklasiyoruz. Cok mecbur kalmadikca kucagimiza almiyoruz zorunlu ihtiyaclarini karsiliyoruz. Geceleri biz esimle baska odada uyuduk bebek telsizini taktik uyandiginda kalkip mama verdik. Sutumu malesef sagip dokuyorum 12 gun boyunca boyle olacak. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah tum hastalara sifa versin