Azolili Çocuğuna duphalac kullanıp güzel sonuçlar alan oldu mu? Yani ilacı bıraktıktan sonra düzeldi mi kabızlık sorunu ne kadar kullandınız?
Bgmmm Azolili küçükken biz de 1 ay kadar doktor önerisiyle kullandık ilk zamanlar etkiliydi fakat bi süre sonra etki etmiyor yani bizde öyle oldu açıkçası. Ben ilacı kesmeye karar verdim biz ek gıda döneminde başlamıştık kayısı püresi bize ilaçtan daha faydalı oldu.
SonSerce Sürekli kullanılan bir ilaç değil sanırım. Ben kullandım ama kakasını yaptıktan sonra bıraktım. Yani 2 bilemedin 3 gün falan kullandım etkisini gösteriyor zaten.
Azolili SonSerce bana doktorum bir ay boyunca düzenli ve yumuşak yaparsa o zaman bırak dedi. Yapmadığı bir gün olursada lavman yap hemen sertleşmesin canı acımasın dedi. Poposunda minik bir et parçası oluşmuş kabızlıktan
SonSerce Azolili doktorunuzun söylediği gibi kullanın siz. Ama arkadaşın dediği gibi sürekli kullanımda etkisiz kalabilir, bağırsaklar tembelleşebilir diye düşünerek ben çok vermedim. Ek gıdaya ilk geçtiğimz zamanlar vermiştim 1-2 defa.
Azolili Bgmmm kayısı bende vermeye çalışıyorum sade yediremiyorum birşeylern içine atıyorum püre falan o şekil ancak. Yiyeceklerle çok önünü alamadım bu kabızlığın. Çünkü bugün güzel yedirebilmişsem yarın hiçbir yaptığımı yemeyebiliyor