Merhaba anneler, Göğüs pompası almayı düşünüyorum sizce en iyi göğüs pompası hangisi kullanan var mı? Bir de anne göğsüne en yakın, anne göğsünü unutmayacak biberon hangisi? Tavsiyeleriniz nelerdir? 💕
Bugraninannesii biberon olarak chicco natural ferling bizde gaxı azalttı. Göğüs pompası almadım daha.
Bugraninannesii Ben mamajoo kullandım begenmedim. Biberon da doktorumuz lansinoh önermişti .
Bugraninannesii kansinohun göğüs pompasını al içinden de biberon çıkıyo onu kullan en iyisi o ve dr brawns çubuklu bineron iyi
Bugraninannesii canım herkes dr browns demiş ben hep kullandım onu harika ama benm bebeğim meme emmedi hiç eğer emiyorsa bebeğin dr browns alma bana emzirme danışmanının dediği şey onun ucu çok uzun bayağı ağZına giriyor bebeğin ve o kolaylık bebeğe rahat geliyor anne göğsünden çok çok uzak aslında..... şekil olarak ağzı daha kısa biberon tercih et avent olabilir oda iyi biberon
Bugraninannesii pompa olarak wee muhteşem bir pompa biberon olarak doğdugundan beri cam naturel avent biberon kullanıyorız çokta memnunuz canım
Bugraninannesii makine de biberon da lansinohu tavsiye ederim. Oğluma doğduktan üç gün sonra biberon verdim önce aventi ardından dr brown u kullandım tam memeyi reddecekti ki lansinoh yetişti imdadıma. Herkesin göğüs ucu farklı aslında emzirdiğinizde aldığı şekle göre seçmeniz gerek.
Mehmetalp teşekkürler ☺️
[bilinmeyen] sağol canım ❤️☺️
Mamajoo kullanıp beğenen bir tek ben varım sanırım 😬 Özellikle Masaj modunda kullanınca cok güzel verim alıyorum. Biberonu pek kullanmadık henüz, daha cok stok amaçlı sağıyorum; ama lansinohun yavaş akışlı olanını önermişlerdi onu aldık.
Biberon phlips avent derim tek gecerim bu biberonu süt pompasıda lansinoh 😊
Teşekkür ederim hepinize annişler 😍☺️
Popma olarak lansinohun pompasını kullanıyorum memnunum guzel sagiyor. Ama biraz one dogru egilmek gerekiyor sut aksın diye philipste egilmeye gerek kalmiyormus sanirim 🤔