Gamze1552 4 ay 18 günlük oğlum ve uzun süredir saçlarının iç kısmında yani kafasında sivilceler çıkmaya başladı uç kısmı sarı oluyor ve kırmızı kırmızı sonra kendiliğinden geçiyor önemli bir durum mi acaba güzel anneler hastaneye gitmemize gerek var mı
Azolili Gamze1552 ek gıdaya başladınız mı ya da deterjan şampuan değişikliği acaba alerjik olabilir mi diye düşündüm
Gamze1552 Azolili evet ek gıdaya başladım şampuanda da değişiklik yaptık unu beybi kullaniyordum eşim Dalin almış
Gamze1552 Azolili ek gıda olarak da hipp kaşık maması kullanıyorum içine de meyveyi püre haline getirip ikisni beraber yediriyiyorum
Azolili Gamze1552 ek gıdaya biraz ara verip tekrar üç gün kuralı ile deneyin isterseniz neyin dokunduğunu anlamak için kaşık maması için çok küçük sadece tadım olarak ileryeyin şimdilik. Belki şampuanda olabilir bebekler çok hassas hiç belli olmuyor. Çok geçmiş olsun 💐
Rezoo Gamze1552 bence hazır birşey vermeyin daha çok minik annesi koruyuculara karşı reaksiyon gösteriyor olabilir. Şampuan da sls sles paraben gibi kimyasal içermeyen bişi kullanabilirsiniz. Mesela siveno moms green gibi.