Esmaerol Deletedmom379 sebze yogurt meyve seklinde gitmelisin önce tek tek dene sebzeleri eger birlestirip verirsen alerji olursa hangisinden oldugunu anlayamazsin ornegin kabak ver 3 gun alerji olmazsa bu seklde verebilrsin ardindan evde yapilmis yogurt verblrsin ama inek sutu ile yapilmis olandan degil pastorize sutten yogurt yapablirsin inek sutu alerjik besinlerden biri 3 gunde öyle.yogurt verip eger alerjik bisey olmazsa birlestirip verebilirsin ama onceligin sebzeleri tek tek tattirmak olsun 😊
Deletedmom379 Esmaerol normal inek sütünü probiyotik maya ile yapamıyor muyum. Marketten pastörize süt mü almam gerekiyor bunu bilmiyordum 🤔
Muhendis_anne1 Esmaerol konuya atlamis gibi olmak istemiyorum ama duzeltmek istedigim birsey var yanlis anlamayin lutfen..pastorize sut ile inek sutu dediginiz cig sutun farki yuksek isida pisirilmis ve hizli sogutulmus olup besin degerini evde kaynattigimiza gore daha fazla muhafaza etmesidir ikiside inek sutu..inek sutunu kaynatip sogutup yogurt yapmaya asla karsi degilim kendim de oyle tuketiyorum ama kizima pastorizeden yogurt yapiyorum bende..lutfen yanlis anlamayin bu soyledigimi kotu bir niyetle degil soylemem sadece sanki farkliymis gibi anlasilabiliyor..
Deletedmom362 Deletedmom379 bak burdada yazıyor için rahat yedirebilirsin. Birde benim kullandığım bir uygulama vardı istersen sende indir çok faydasını görmüştüm gerçekten. Baştan 3.olan uygulama. Bebek menüleri yazan.
Bsecill Deletedmom379 rica ederim canım buarafa paça çorbasını bende içiriyorum kelle yok ama sadece paça bağışıklığı güçlendirir enfeksiyonu önler çok faydalı 7. Aydan beri her ay 2 gün falan içiriyorum tavsiye ederim
Deletedmom379 Deletedmom362 daha 10 dk önce aynı uygulamayı indirdim 😍 çok sağol ya çok yardımcı oldun bana 😍 3 gün denedikten sonra bu çorbayı deneyeceğim 😍
Bsecill Deletedmom379 yok canım çok erken sizin için arkadaşının verdiğini yazmışsın ya hani iyi bişey o aylara gelince sende ver istersen diye yazdım 😊
Deletedmom362 Deletedmom379 Benimde kurtarıcım olmuştu bu uygulama 3 ayrı anne bebek platformunda önermiştim bilmeyen varsa diye o zamanlar yine aklıma geldi 😂 rica ederim 🥰🥰
Mom263 Kizlar bu kabak normal kabak mi bal kabagi mi🤔 2 hafta sonra baslayacagimda tadimlara. 5 ayligiz biz suan. Patates yutmasi zor olmuyor mu purenin sulandirmak gerekmez mi
Deletedmom362 Mom263 Normal kabak canım, yeşil kızarttığımız kabak 🥰 Patates havuç kabak yağda kavuruyorsun, az az su koyarak pişiriyorsun, pişince blenderdan geçiriyorsun. Süzme mercimek çorbası kıvamında oluyor yutması açısından hiç bi sıkıntı yok emin ol ❤️
Naz_N Deletedmom379 pirinç unu, cici bebe falan inanın gereksiz. Siz önce bir tadımları yapın. Sebze-meyve-yogurt diye giderek. Sonrasında zaten çorbalar, mücverler pankekler derken devamı gelir. Pütürlü olarak alıştırırsanız baştan 1-2 aya hem size hem bebeğe büyük kolaylık olur. Blw’yi de bir araştırın derim🌸
Deletedmom379 Bsecill Bsecill ha o ayda uygunsa veririm tabiki kendimde çok severim arkadaşım bana diyo ben veriyorum bişey olmuyor sende ver diye 😂
Erencinarinannesi Deletedmom379 arkadaşının dediklerinin hiç birini alma. süt al yoğurt yap sonra havuç kabak patates vs hepsini üçer gün kuralı ile ver sonra meyvelere geçersin