Hymeruss Merhaba , bugün kAlça ultrasonu çektirdik bi kalçası birinden kısaymış. Bunun için ıkı bez tak dedi doktor. Ikı bez takınca da bayaa ayrık oluyor bacakları öyle kalmasından korkuyorum sonuçta yeni gelişiyor. Baska bı yöntemi yok mudur bunun?
Nazlipek Hymeruss ayrık durması gerekiyo hatta daha fazla açı olanlarda atel tarzı bacak arasına aparat yapılıyo düzelir merak etmeyin
ozelegtmcianne Hymeruss arkadaşımın çocuğunun kalça kemiği gelişmediği için aylarca aparat takılı kaldı düşünsenize hareketlendiği dönemde bebek çok zorlandı sizinki iyi korkmayın bu şekilde düzelir ve çabucak iyileşir inşallah 🙏
Bubu Hymeruss kalcası ayrık durmak zorunda düzelmesi için merak etmeyin öyle kalmaz kalçasını bacaklarını birleştirmeye çalışmayın tutarken de ayrk tutun b kac aya düzelir inşallah
ayis Hymeruss Bizede öyle söylediler bende çift bez bağlıyorum şimdi bu ayın sonunda kontrol var inşallah düzelmiştir zaten bacakları ayrı kalıp kaynasın diye öyle söylüyorlar 😊
Hymeruss ozelegtmcianne ya zaten 1 cm oynuyo 1 ay sonra tekrar getır dedı. İleride bacakları ayrık olmasın da 🥴
ozelegtmcianne Hymeruss yok yok rahat olun aparat takılan bahsettiğim bebeğin dediğiniz gibi bir durumu olmadı değil ki bezde olsun diğer aya düzelmiş olur içinizi ferah tutun Rabbim dermansız dert vermesin 🙏
Bubu Hymeruss ben de kullanyorm merak etmeyin kardesimn tamamen cıkmstı kalcası o koca aparat taktı simdi maşallah kocaman delikanlı bseyi de yok