GoGirl Neler yapiyosunuz anneler ? Benim bidığimin hala kelimesi yok eee gee cigliktan ibaret emekliyor tutunup kalkiyor desteksiz bi sure duruyor ayakta 1 adim atiyor sanirim su an o gelişime oncelik verdi alkis al ver yapiyor top atar cok karistirmaci🙈 sinirlenince sesler cikartip belli ediyor bi de kelimemiz olsaydi🙏🌸
VelardaEdiz GoGirl 10 ay 7 günlük sinirleninde tam bir sinir küpü oluyor surat ifasiyle net bir şekilde belirtiyor kaşları çatıyor hızlı hızlı nefes alıyor tam bir çirkin oluyor yavru ceylanım 😅 baba dede hadi gel gol tiyze gibi kelimer söylüyor ama canı isterse karşına alıp söylet suratına bakıp gülüyor sadece😂 tutanarak yürüyor normalde tek elini hayatta bırakmazdı yeni yeni bırakmaya başladı bazen 2 el birden bırakıp 5-10 saniye duramıyor bir koltuktan diğer koltuğa geçmeye başladı yürümesi için zorlamıyorum yani özelliklikle birşey yapmıyorum canı ne zaman isterse artık 🙂 alkış yapıyor top hastası toplarıyla çok güzel oynuyor en azından artık sıcak kahve içebiliyorum o esnada 😅
Hll20 GoGirl 3-4 adm atiyoruz😁baba,gel,al,ver kelimeleri var sadece o da isine gelirse. Cekmece,dolap kurcalamak en büyük hobimiz😂
2019drnsu GoGirl 11 ay 16 günlük bi kızçem var o kadar mı inat olur bacak kadar boyuyla bi inat bi sinir😂istemediği hiçbir şeyi yaptıramıyoruz. Alkış bay bay gel gel anne baba dede hadi mamma gibi kelimeleri söylüyor ama sadece canı isterse😕emekleme tam gaz yürüme birkaç adım sonra hop yere😄
Dilaranne GoGirl tam 10 aylığız bugün ♥️ alkış gel baybay yapıyor anne haddide diyo tutup kalkiyo elini bırakıp duruyor ama balerin gibi parmak ucunda 😪 normal mi bilmiyorum uykusu düzelmedi daha top ve arabalari çok seviyor oynuyor onlarla 🌹 hepsini Allah’ım esirgesin 🌼
Aysimakusum Bizde 9 buçuk aylığız tutunup kalkıyoruz ellerimizi bırakıp duruyoruz anne baba dede mama meme diyoruz 😌 bizim her şeyimiz tamam da bir uykumuz noksan öleceğim 😂
GoGirl Aysimakusum 😅 bizim uykumuz duzenli ama su son gunlerde sabaha karsi bi uyaniyor ust disler geliyor ondan sanirim gunduz 2 uyku uyur ayni saatlerde hep 1 saat biri 2 3 saatte digeri olur
Tazeanne0134 Aysimakusum 😂😂😂 4 tane dişimiz var 3de yolda alkış vs yapmıyor anne baba dede mama meme anneanne diyor uyku olayı sıfır ek gıda pek yemiyor bende zorlamıyorum 9 ay 15 günlük oldu oğluşum emekleme sürünme vs yok kendi kendine ayağa kalkıyor bi kaç saniye ayakta duruyor otururken popo hareket ediyor
GoGirl VelardaEdiz evet evet bende biraz rahatladim oyuncaklarla oynuyor bi sure 10 15 dk bile buyuk bizim icin 😅 bizimkide tay tay duruyor desteksiz 1 adim atip oturuyor kucucuk popislerine bakmadan nasi sinirleniyorlar🙈 bizimkide daha kucukken bilincssiz anni diyordu simdi bisiler dyr ama anlamsiz anladigim aaa eee geee kisimlari 🌸
VelardaEdiz GoGirl evet o değişik sesler bazen sohbet ediyor bizimle de allah bilir neler anlatmaya çalışıyor o aauu euuu gak guklarla😂
AylinYalin 11 ay 28 günlügüz her yere tutunarak yuruyor koltuga tirmaniyor alkis yapiyor dans ediyor mama dede baba ayaga kalkmak icin hopa gol hayir ve ördek sesi yapiyor ☺️ tay tayla desteksiz duruyor hata 2-3 adim atmaya basladik tabi fazla üstüne gitmiyorum bu konuda bide birsey istemediginzaman kafasini saliyor 😅 suan dislerimiz ciktigi icin geceleri cok huysuz yoksa hic uyanmadan uyur pasam ☺️
GoGirl AylinYalin maşallah evett ustune gtmemek lazim yurumede yoksa korkup uzun sure tekrar cesaretlenmeyi bekleyebiiyorlar 😊
AylinYalin Hll20 bizimde 😂 2 saniye mutfaga gitsem bile salona geri dondugumde her yer her yerde oluyor 😂😂
GoGirl Hll20 yaa bizimde banyonun kapisi kapali diye gecip oraya ac diye bi sekilde anlatiyor deli oluyor oraya karistirayim diye 😅
AylinYalin Hll20 hemde ne fena bide benimki cok inatci yok böyle bir inat eger birsey yapicaksa iyice dusunur oyle yapar yani illaha yapicak 😂😂 ya bir insan sirf inat olsun diye 2 gun icinde emeklemeyi ögrenirmi ? 😂😂
Rumeysa34 GoGirl ayyy bu durum bizde de var 😒 banyo sonrası çıkaramıyoruz çığlık çığlığa bıraksan yıllarca duş alacak
GoGirl 2019drnsu bizimkide ayni bizi terbiye ediyor 😅 kucucuk boylarıyla neler beceriyorlar gulesim geliyor 😅