hirazls uyku gerilemesi uyduğunda 5 dak snra tuhaf bi şekilde ağlayarak uyanma beslenme reddi beslenirken yada emerken elini sokmaya çalışma 😅😅 seninle sürekli konuşmak istemesi sürekli etrafına bakar durumda olması ☺️ ama en güzeli de büyüdüğünü görmek🙏🙏
hirazls Seldademir çıldırıyorum sormayın valla en güzel uyduğunda emiyor bu sıralar yada uyandığında mayışıkken ama öylede olmuyorki altını almam lazım gaz damlası vermem lazım kıyamıyorum bende altını alıyorum damlaısnı veriyorum gözler fel fecir acılıyor tabi sonra uğraş dur babam 😅😅
hirazls Btl_abr aslında meme reddi değil eskisi kadar uzun emmiyor emip emip bırakıyor doyduktan sonra oyun yapıyor gibi geliyor bana direk almadığındada mutlaka bi sıkıntısı vardır dıye dusunuyorum gazı oluyor genelde benım sutum cok fazla ve tayzikli belkide ondan yapıyor ayıktı artık durumu😅😅 ama patron benim tabi uyutup öyle veriyorum bazen yorgunsamda biberonla veriyorum valla meme reddi değil bendeki beslenme reddi gibi geliyor bilemedim
Seldademir Btl_abr çıldırmalık. Dayanamayıp öpmeye başlıyorum zaten uyku muyku hak getire ondan sonra 😂