Edahuma HappyKids pişik için sudocrem (5) Bez sllepy naturel (5) ıslakmendil sllepy sirkeli zetinyağlı (5) Şampuan sebamed (5) Deterjan ise hacışakir lavanta granül sabun (5) oldukça iyi beyaz çamaşırlar için özellikle Yag kulanmıyoruz alerji yapıyor
yigit57 HappyKids Pişik kremi : bepanthol / Arko yeşil tüp krem 5 Islak mendil : Prima Aqua 5 Prima 4 puan Bez : Prima premi. care 5 molfix 1 puan Şampuan : sebamed 5 Nemlendirici (losyon/yağ) : sebamed 5 Deterjan : baby plus granül 4,5’fan 5 puan
Ulkuverasmom HappyKids bübchen pişik kremi ve yağı 👍 dalin granül sabun deterjan 👍 green clean yumuşatıcı 👍 ecowell şampuan ve losyon 👍 nivea bebek kalıp sabunlada vücudunu yıkıyorum 👍 bez Prima 👍 ıslak mendil sleepy yenidoğan 👍
Gnlakyz08 HappyKids Pişik kremi bepantol 5 Şampuan Dalin 5 Bez molfix 5 Altını pamukla temizliyorum Bebek yağı Dalin
Mervebsr Sleepy ve prima premium care 3 numara bez mustela pişik kremi mustela bakım yağı Gül suyu otacı çok az lavanta yağı ekleyip bebek pamuklarını şeffaf kiltli ikea poşetlerine koyup poposunu ve her sabah güne başlarken yüzünü onla siliyorum mecbur kalırsam da molfix ve sleepy izotonik mendillerini kullanıyorum.
Tatlisannedilekk HappyKids pişik kremi bepantol, ıslak mendil uni baby yenidoğan, bez sleepy natural, şampuan dalin, bebe yağı/losyon uni baby, deterjan uni baby sıvı
Merveksk HappyKids pişik kremi: weleda calendula ıslak mendil:pampers aqua pure bez:prima premium care şampuan: mustela losyon mustela deterjan:minoris
Asssooonn Bepanthol ve desitin mor olan mustela nemlendirici krem (tek geçerim ) Mustela ve Uni baby şampuan prima premium care bezi uni baby ıslak havlu dalin deterjan ve uni baby yumuşatıcı kullanıyorum
KaranveAnnesi HappyKids pişik kremi yağı şampuanı sabunu dalin.(5) Bezi prima premium care(5) Islak mendil prima hassas kokusuz(5) Deterjanı duru granül sabun(5)
Haccer HappyKids Bez prime prwmium care Pişik kremi canesten ve hamazing Islak mendil kullanmıyorum ıslak pamuk Şampuan mustela Nemlendirici mustela Deterjan duru granül
Mickeylover Mustela -pişik kremi -yüz kremi -nemlendirici losyonu -göğüs balsamı -şampuanı hepsinden memnunum bebek yağı- incia kullanıyorum Islak mendil - sleepy kullanıyorum uni babyden de memnun kaldım. Baby me de iyiydi. Mustela da kullandım ama o çok pahalı 🙈 instagram sayfamda yorumlarım var beklerim: odtulu.anne
Dggggggggg Bez-sleepy ve baby turco ıslak mendil-sleepy devam mendili pişik kremi- mustela deterjan-dalan Şampuan-hıpp
Kzrglsh HappyKids Pişik kremi sudocream 5 Islak mendil sleepy naturel 5 Bez Sleepy 5 Şampuan Mustela 5 Nemlendirici Mustela 5 , Zeytin sütü 5 Deterjan green clean 5
Sznsyln HappyKids pişik kremi sudokrem Islak mendil uni baby yenidoğan bez baby me şampuan sebamed nemlendirici Hindistan cevizi yağı deterjan dalin sabun tozu
Rules HappyKids pişik kremi, şampuan, bebek yağı, losyon hepsi mustela bebek bakım seti 5 ıslak mendil sleepy yenidoğan 5 Prima premium Care bez 5 Çamaşır deterjanı siveno baby 5 unı baby biberon deterjanı 5
Omersalih_9 Bez sleepy,prima Islak mendil: uni baby sensitive Şampuan: bübchen Pişik kremi:bübchen Deterjan:green clean Nemlendirici:unibaby Bübchen ürünleri harika
Dggggggggg Omersalih_9 ben ilk başta deneme paketini aldım doğadan serisinin çok memnun kaldım pişik olmadı hiç kokuda yapmadı şimdi aylık paketine başladık severek kullanıyorum
Nil614kara HappyKids Prima kilot beez yada prima altif bebek bepanthol pişik kremi ıslak mendil yerine pamuk kullanıyorum losyon kullanmıyorum uni baby şampuan kullanıyorum Persil deterjan kullanıyorum ☺️
Tugberk_2905 Sevo90 HappyKids pişik kremi bepantol krem(5 puan) Şampuan mustela(5 puan) ebemiz önerdi. Kafasında konak vardı. Dalin şampuan konak yapar dedi. Bez sleepy natural(5 puan) Nemlendirici zeytinyağı kullanıyorum. Memleket aydın olunca en doğalını kullanıyorum.(5 puan)