xbirisi Ahkukulivahkukuli kesinlikle katılıyorum . reklam için yapıyor artık . mesela mustela ürünlerinin reklamını yapıp duruyor ama aslında o da çok masum değil 🙄
Ahkukulivahkukuli xbirisi aynen öyle canım her markanın ürünü icin geçerli cok övüldü diye almamak gerekir. Kendin araştırmak en güzel
DuruE HappyKids pişik kremi: sudo, bepantol,hamazinc,sebamed her gün değişik kullanıyorum memnunum (5) ıslak mendil: unibaby (5) bez: soffio A101 in (5) şampuan:dalin(5) nemlendirici: dalin yağ eh işte mustelaya geçicem deterjan:omo Active Fresh (5)
Mnkaslnn- HappyKids Pişik kremi-sudocrem 5 Islak mendil-babyme 4 Bez-prima premium care 5 molfix 3 Şampuan- mustela 5 Nemlendirici (losyon/yağ) mustela 5 Deterjan- hacışakir 3
Tuqcee HappyKids Pişik kremi kullanmıyoruz. Doktorumuzun tavsiyesiyle kantaron yağı kullanıyoruz. Aynı şekilde ıslak mendil de kullanmıyoruz alt temizliği için sadece su ve pamuk yardımıyla temizliyoruz. Dışarı da olduğumuz zamanlar da sleepy ıslak mendil kullanıyoruz. Bez: Sleepy kullanıyoruz Deterjan: Duru granül Şampuan: Uni baby Vücut losyonu: Johnsons
Tunaboy HappyKids #Pişik kremi= Mustela- Sudocream #Islak mendil= Hiip #Bez =prima premium care #Şampuan = mustela #losyon/ masaj = zeytinyağ ve mustela
Burcuburcu1 HappyKids pişik kremi: mustela(4)+sudokrem(4) bez:sleepy(4)+prima premium care(5) ıslak mendil:sleepy yenidoğan(4) sleepy devam havlusu(5) losyon:mustela(5) şampuan:mustela(5) deterjan:babys green(4) leke çıkarmıyo green cleana geçecem
AselinAnnesi7 @HappyKids Bebegimin altı için bebek pamugu kullaniyorum(5) . Dokundugu yerleri silmek icin islak mendil Sleepy(5) . Pişik kremi Hametan(5) ve SebaMed(5). Şampuan(4) ve bebek yagi Dalin(4), camasir deterjani Dalin(3), bezi Prima(5) 🌸
Toprak2509 HappyKids sleppy bez. Mustela şampuan, pişik kremi, losyon.Alt temizliği için Pamuk kullanıyorum. Deterjan siveno
Mom0870 HappyKids Bepanthol Baby 5 Sleepy Natural Sirkeli 4 Sleepy Külot bez 4 Mustela Şampuan/Bebe yağı 5 Dalin Granül 4
Yunusemir HappyKids pişik için Sudocrem, molfix bez ve izotonik sulu ıslak mendili, şampuanımz dalin,pudramız dalin, deterjanımızda sakin granül 👼🏻 Dalin ürünlerinden çok memnunum ♥️
Aegeus2 HappyKids pişik kremi sudocrem bez baby me ıslak mendil baby me şampuan bioderma losyon yağ bübchen deterjan duru granül ve dalin
Deryadgm HappyKids pişik kremi müstela 5 şampuan müstela 5 bebe yağı müstela 5 Bez slepy de kullandım molfix te ikiside 3 ıslak mendil slepy 4 deterjan unibaby 5
Esilanur HappyKids şampuan ve bebe yagı -jansıns baby adını getiremedim 😂 bez ıslak mendil-sleppy veya biminki pişik kremide -sudocrem hepside 5
aylakmadam Pişik kremi sudocrem Islak mendil sleepy yenidoğan Bez molfix pure and soft (çok memnunum prima kalitesinde) Sampuan chicco (mukemmel kokuyor ve cok guzel kopuruyor) Bebek yağı sebamed Deterjan omo
Ozlemkryenice HappyKids pişik kremi bepantol Şampuan mustela Bez prima Islak mendik suan kullanmıyorum 1 aylık oldgu için pamuk ıslatp kullanıyorm baby me nin Deterjan baby me granül sabun