Banubasoren Oğlum 5 aylık oldu dün ama hala dönmüyor ayaklarını kaldırıp anca sağa sola devriliyor ama tam bi dönüş yapmadı var mı benim gibi olan anneler üzerimde baskı hissediyorum hala dönmüyor mu diye sorulunca
bluekoala Banubasoren benım bebeğim 5bucuk aylık 1 haftadır dönmeye başladı. Bence kafana bu tarz şeyleri takmamalısın her bebeğin gelişim farklı. Misal benım görümcem hiç emeklemeden kalkmıs normal insan gibi yürümüş. Doktora sordum mümkünmüş😁belki hiç emeklemeden yürüyecek?🙃
tospikinannesiii Banubasoren her bebeğin gelişimi farkli insanların soyeldiklerini umursamayin bence , benimde oğlum 6 aylliken dönmeye başladı 11 aylik tutunarak heryere gidiyo . Dönerde emeklerde yururde merak etmeyin sadece zamanı onlar belirliyor ☺️
Banubasoren bluekoala öyle tabi ki ama işte insanın içi rahat etmiyor bir de görünce 4 aylık bebişler fıldır fıldır dönünce bende istiyorum dönsün 😌
Yenibebek_yenianne bluekoala Brnim bebeğim daha 2 buçuk aylık dönebiliyor mu diye soruyorlar. Bunu soran da Kayinvalidem,eşimin halası falan. Cinayet işleyecem yakinda😡
Banubasoren tospikinannesiii bi an önce dönsün sonra da aman çok hareketli yaramaz derim kesin annelere de yaranılmıyo galiba 😄
Damla1papatya Banubasoren kim dört ay dönüyor ki 😀kızım 4 ay 18 günlük anca sağa sola dönüyor hanım ağa popoyu kaldırmıyor hiç
Banubasoren Damla1papatya bir kız gördüm videosunu içim içimi de yiyo nazar ettiysem diye 4 aylık kız bebiş dönüyodu ondan sonra başladı bende bu dönme takıntısı
Buseatlas33 Benimkide 5 aylık hala dönmüyor her bebeğin gelişimi farklı oluyor birazcıkta tontiş ona bağlıyorum ☺️
Dzz Banubasoren bizimki 5. Ayına bir hafta kala dönmeye başladi o da bi tarafına bikere dönüyor alıştırmalar yapın bence Bide yerde daha kolay dönüyorlar sanırım. Her çocuk aynı zamanda başlayacak diye bi kural yok tam zamanları bence
mikrotiannesi Banubasoren Hiç takılma bunlara annesi her bebek farklı mesela benim bebeğim 8 aylık Asla emekleme göstergesi bile yapmıyor soranlara cevaplarını veriyorum 😤 Mesela yeni yeni tam tur dönmeye başladı ama asla takılmıyorum.Siz arada bir destek verebilirsiniz egzersiz yapabilirsiniz ama çok da takılmayın 🥰
Ikzannesi Benim ikiz kızlarım var 5 aylık biri hiç donmuyo biride yeni yeni başladı doktora sordum normal dedi
hilaliii Banubasoren döner döner hiç acele etme daha yeni yeni başlayacak popoyu kaldırmaya üşeniyordur o benimki gibi
Banubasoren Yan yatırdığım zaman dönüyo yada biraz meyilli bi yere koyduğumda elinden tutup yavaşça döndürüyorum bi de bu ara uzak bi yere oyuncağını koyuyorum başının arka tarafına onu almak için baya dönmeye çalışıyo ama daha sonuç alamadık 😊
Kkubu80 Banubasoren benimde 5 ay 8 gunluk dönmüyor canim daha normal demisti doktorum her cocugun gelişimi farkli canini sıkma
Deletedmom388 Banubasoren 7.ayda döndü kızım. Sağa sola dönüyordu ama tam değil. 7.ayda birden dönme delisi oldu😄 merak etmeyin döner yakında🌸