iremceren Balbocegi kahvaltıda haşlanmış yumurta avokado lor peyniri armut yedi, öğlen de pirinçli kabak ve yoğurt veririm akşam ve ara öğünlerde akışına bırakıyorm 😂😂
Balbocegi File351047 afiyet, şifa olsun 🙏 pekmezi ben de her sabah bir çay kaşığı veriyorum aç karnına.
File351047 Esra1237 kendim yaptım ama olmadı 🙈bebeğim sevmedi benim yaptığımı. Pınar’ın 20 gr lık küçük paketlerinden alıyorum arada değişiklik olsun diye veriyorum. Genelde annemin yaptığı tuzsuz keçi peynirini yiyor.
Balbocegi Esra1237 ben lor peynirini yapıp, içine Gö kararı z.yağ koyup rondodan çekiyorum. Miss gibi labne oluyor. Bir de süzme beyaz peynirle mayalanan var ama diğer yaptığım daha pratik oluyor
Balbocegi iremceren afiyet, şifa olsun kuzuya. Ben de yulaflı, cevizli, kırmızı biberli omlet yaptım. Yanında da lor peyniri ve zeytin yedi.
iremceren Balbocegi yulafı omlette kullanırken önce haşlıyo muyuz? Yulafı pişirip içine meyve ile veriyodm omlete falan alışınca yemez oldu da
Balbocegi iremceren hayır. Ben ince öğütülmüş olanı alıyorum. Direk kasenin içine koyup, karıştırıp pişiriyorum
vera66 Annebal menemen için domates kullandınız alerji olmadı mı hani 1 yaşından önce yasak olan besinlerden ya?
Alsebu Annebal salatalık nasıl yediriyorsunuz çiğneyebiliyormu ben daha katı şeyler veremiyorum 9 aylık
Balbocegi Bnbalkan benim doktorum pişmiş domatesi 3 gün kuralına uyarak verebilirsin dedi. Gerçi zamanı geçti ama yumurtayı o şekilde mi denesen? Benimki de yoğurt, ayran, kefir tüketmiyor 😔
Bnbalkan Balbocegi o şekil derken menemen mi ? Haşlayıp sarısını bebe biskivisiyle yiyor ama hep bebe biskiviis olmaz tatlı tatlı. Ara da omlet tarzı yemeli pankek yerdi onu da yemiyor her zaman değişiyor ar ara öğünde çeyrek avakado çeyrek muz yoğurt karadut özü verdim çok sevdi.