BulunurHintKumasi Merhaba arkadaşlar. Urfa’da alerji için hangi doktora ya da doktorlara gidiyorsunuz, hangi doktorlardan memnunsunuz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var 🌸
Ask_kokulu_yavrum BulunurHintKumasi aradığın kan bulundu 😂 alerjik bebek annesiyim urfalıyım hemşireyim sor canım ne istersen
Aybarssna BulunurHintKumasi merhaba bizde 800 yataklı da ki alerji doktoruna gidiyoruz orada deri ve kan testi yapıldı 3 ay önce 3 aydır da ben diyet ile takip ediyorum.
Mom44 Ask_kokulu_yavrum ablamın hamilelik zamanında otobüse binmiştik bayıldı yarı yolda bir doktor iki hemşire vardı otobüste hayattaki bütün şansını orda kullanmış aklıma geldi birden 😂
BulunurHintKumasi Ask_kokulu_yavrum Allah razı olsun 😊 bebeğim 5 aylık süt alerjisi var dediler ama daha test yapilmadi bende diyetteyim. Artık yavaş yavaş ek gıdaya başlıcaz o yüzden test yaptırmak istiyorum. Siz test yaptırdınız mı?
Ask_kokulu_yavrum BulunurHintKumasi Ben kan testi yaptırdım kan testinde negatif çıkmıştı gaita da reduktan madde baktırdım üç pozitif çıktı yani laktoz alerjisi var Ben de diyetteyim süt ve süt ürünlerine Doktor bazen kanda çıkmaz demişti alerji bebeğin mukuslu kakası döküntüsü vs bakmak lazım ek gıda için de doktora danışıp başlayın o hangi sebzeden başla derse
BulunurHintKumasi Ask_kokulu_yavrum ben daha önce başka şehirde gittim alerji doktoruna ama test yapılmamıştı şimdi yaptırmak istiyorum siz kime yaptırdınız testi, urfada çocuk alerji ve immunoloji bölümü, kliniği veya doktoru var mı ?
Ask_kokulu_yavrum paputmoms bizde şadiye hanıma gidiyoruz çok memnunum işgili takıldığım birşey olunca mesaj atarım cevaplar
Emelim BulunurHintKumasi Ask_kokulu_yavrum paputmoms Benim bebeğimde üç aylık kakası mukuslu süt ürünleri tüketme dedi doktor peynir yoğurt sut yemiyorım siz neler yemiyosunuz bana yardımcı olurmusunuz
Ask_kokulu_yavrum BulunurHintKumasi alerji var 800 yataklıda ama boş beni tatmin etmedi konuştukları özel hastanede parayla kan ve gaita testi yaptırdım
BulunurHintKumasi Ask_kokulu_yavrum onu da mi lotusta yaptırdınız? Ya bir de kanı neresinden alıyorlar kolundan mi elinden mi? Bir de ücreti ne kadardı?
Ask_kokulu_yavrum BulunurHintKumasi damar nerdeyse ordan alırlar özel metrolifw hastanesinde yaptırdım ben sağlıkçıyım diye indirim uygulandı ama sanırsam tek bir alerji için 25 tl alınıyor